EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
Pris
3209 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A334847

EAN: 8712930176176

MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
En praktisk løsning fra baby til småbarn til barn.

Ved utviklingen av Titan i-Size har vi fokusert på beskyttelse, komfort og holdbarhet. Bilbarnestolen for gruppe 1-2-3, som vokser med barnet, er utviklet i henhold til de høyeste i-Size sikkerhetsstandardene og tilbyr sikkerhet og komfort for barn i alderen 15 måneder til 12 år. For best mulig beskyttelse av barnet ditt er sideveggene på Titan i-Size utstyrt med integrert G-CELL-teknologi.

Sikkerhet
Titan i-Size er utviklet med tanke på langsiktig sikkerhet. Barnesetet er utviklet i henhold til de høyeste i-Size sikkerhetsstandardene og tilbyr sikkerhet og komfort for barn fra 15 måneder til 12 år. Siden 45 % av alle kollisjoner skjer fra siden, har Titan i-Size integrert G-CELL-teknologi i sidestrukturen for ekstra beskyttelse. Dette er et fleksibelt, men stabilt materiale som avleder kreftene fra en kollisjon bort fra barnets kropp for å redusere skader. 5-punktsselen holder barnet trygt og beskyttet til det er gammelt nok til å bruke bilens sikkerhetsbelte.

Enkel å bruke
Spar deg selv for stresset med å reise med en stadig voksende familie. Titan i-Size er rask og enkel å montere via ISOFIX og top tether-installasjon, og småbarn sitter alltid trygt i det komfortable barnesetet takket være 5-punktsselen (selen kan brukes opp til 4 år/105 cm). Så snart barnet er gammelt nok til å bruke bilbeltet, kan beltet enkelt tas av og legges bort. Titan i-Size er utviklet for å vokse med barnet.

Aldersgruppe
Longlife-barnestolen Titan i-Size kan brukes i mer enn ti år, dvs. for barn i alderen 15 måneder til 12 år. Det er det perfekte barnesetet for småbarn i gruppe 1-2-3 og kan tilpasses etter hvert som familien vokser. Titan i-Size er et barnesete med 11-veis justerbar nakkestøtte og et sete som kan konverteres fra selemodus til beltestol med høy rygg, slik at barnet ditt sitter trygt og komfortabelt i alle aldre, på alle reiser og i alle vekstfaser.

Komfortfunksjoner
Titan i-Size har 5 ulike hvileposisjoner for barn under 4 år, slik at de alltid sitter komfortabelt. Enten den lille tar seg en lur på hjemturen eller heller vil sitte oppreist og leke "Jeg ser det du ikke ser" - i dette barnesetet med justerbar ryggstøtte sitter de alltid superkomfortabelt, komfortabelt og fremfor alt trygt.

Produktdetaljer:
 • 11-veis justerbar nakkestøtte
 • Når barnet er gammelt nok til å bruke bilbeltet, kan beltet enkelt tas av og stues bort.
 • Superkomfortabelt skum
 • 5 hvileposisjoner for barn opp til 4 år
 • Høyeste i-Size sikkerhetsstandard
 • G-CELL sidekollisjonsbeskyttelse
 • Rask og enkel montering
 • Barnesete som vokser med barnet, og som beskytter barn fra 15 måneder til 12 år.
 • Feste med Isofix koblinger eller Top Tether (obligatorisk i gruppe 1)
 • Forovervendt
 • 5-punkts sikkerhetssele
 • Avtakbart og vaskbart trekk (opptil 30 °C)
Tekniske detaljer:
 • Utvendige dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 57,4 x 44,4 x 80,2 cm
 • Setemål (lengde x bredde): 31 x 28 cm
 • Lengde på rygglenet (lengde x bredde): 30 x 30 cm
 • Vekt: 11 kg
 • Barnets alder: Fra ca. 15 måneder til 12 år
 • Barnets høyde: 76 - 150 cm
 • Materiale i trekket: 100 % polyester på utsiden, fôr: 100 % polyuretan
 • Materiale: Polyester - PES

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
4.5
113 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 82
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
3209 kr