Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
For øyeblikket utsolgt

Pris
3299 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A334847

EAN: 8712930176176

MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
En praktisk løsning fra baby til småbarn til barn.

Barn vokser fort opp og vokser fra ting enda raskere. Maxi-Cosi Titan med den superenkle å justere hodestøtten er designet for fremtidens design t: Hodestøtten gir perfekt passform og maksimal komfort for barn fra 9 kg til 36 kg.

Titan i-Size ble utviklet med tanke på beskyttelse, komfort og holdbarhet. Det voksende barnesetet i gruppen 1-2-3 ble utviklet i henhold til de høyeste i-Size sikkerhetsstandardene og tilbyr barn i alderen 15 måneder til 12 år sikkerhet og komfort. For best mulig beskyttelse av barnet ditt er sideveggene til Titan i-Size utstyrt med integrert G-CELL-teknologi.

Gruppe 1/2/3 barnesete brukes først med en 5-punkts sikkerhet sele og Top Teatherverwendet for å spenne barnet (gruppe 1). Det forvandles deretter til et gruppe 2/3 barnesete ved hjelp av kjøretøyets eget 3-punkts sikkerhetsbelte. For best komfort og passform kan hodestøtten enkelt justeres. ISOFIX-kontaktene sørger for at setet er fast og sikkert koblet til kjøretøyet.

Maxi-Cosi Titan i-Size er trygg, komfortabel og slitesterk. Crossage barnesetet oppfyller de høyeste i-Size sikkerhetsstandardene og sikrer at barn i alderen 15 måneder til 12 år sitter komfortabelt og trygt. For best mulig beskyttelse av barnet ditt er sidepanelene til Maxi-Cosi Titan i-Size utstyrt med integrert G-CELL-teknologi.

Spar deg selv stresset med å kjøre bil med en stadig voksende familie. Titan i-Size kan festes raskt og enkelt via ISOFIX - og montering av toppfeste og småbarn sitter alltid trygt i det komfortable barnesetet takket være 5-punkts sikkerhetsbeltet (beltet kan brukes opptil 4 år/105 cm). Når barnet ditt er gammelt nok til bilbeltet, kan beltet enkelt tas av og oppbevares. Titan i-Size er designet for å vokse med barnet ditt.

Tverrgruppesete fra 9 kg til 36 kg
Integrert GrowSafe hodestøtte indikerer når det er trygt å flytte til neste aldersnivå.

Stabil Isofix- og Top Tether-installasjon.
Takket være Isofix-systemet er dette barnesetet alltid godt sikret, selv når ingen barn sitter i det.

Nakkestøtte lett justerbar
Hodestøtte lett justerbarDen lett justerbare hodestøtten til Titan vokser i 11 trinn. Så den tilbyr perfekt komfort og sikkerhet for barnet ditt fra ca. 1 til 12 år.

Komfortabel, multijusterbar setestilling
5 komfortable sitte- og hvilestillinger fra oppreist sittestilling til avslappet søvn.

Produktdetaljer:
 • 11-veis justerbar hodestøtte
 • 5 forskjellige liggestillinger for barn under 4 år
 • li>
 • 5 komfortable sete- og hvilefunksjoner
 • 5-punkts eller 3-punkts selesystem (avhengig av barnets alder)
 • Sikkert sete takket være et komfortabelt sete innsats
 • Sikkerhet takket være forbedret sidekollisjonsbeskyttelse
 • Installasjonsretning: fremover
 • Fest med Isofix-koblinger eller Top Tether (obligatorisk i gruppe 1)
 • Inkludert barnesetepute
 • Avtakbart og vaskbart trekk (opptil 30 °C)
Tekniske detaljer:
 • Ekstern dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 57,4 x 44,4 x 80,2 cm
 • Setedimensjoner (lengde x bredde): 31 x 28 cm
 • Lengde på rygg (lengde x bredde): 30 x 30 cm
 • Vekt: 11 kg
 • Alder på barnet: Fra ca. 15 måneder til og med 12 år
 • Barnets vekt og høyde: 9 til 36 kg eller 76 - 150 cm
 • Materialtrekk: utside 100 % polyester, fôr: 100 % polyuretan
 • Materiale: Polyester - PES

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Barnesete Titan i-Size Basic Black
4.5
33 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere