MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
Variant:
 • MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
 • MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Grey

Pris
2399 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A302524

EAN: 3220660330928

MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødsel til ca. 3 år (0 til 15 kg)

Introduksjon: MAXI COSI Swift. En stilig 3-i-1 allsidig reiseseng som kan brukes som en nyfødt bassinet, barneseng og solid lekegrind. Og med bare 7 kg er det den letteste i sitt slag. Swift foldes ut og settes opp på få sekunder, hjemme eller på farten.

3-i-1 reisesengen til daglig bruk
MAXI COSI Swift er designet for å lage familiens hverdag raskere og enklere, derfor er reisesengen en livredder for foreldre som alltid er på farten.

MAXI COSI Swift vokser med babyen din fra fødsel til 3,5 år. Så i stedet for å kjøpe tre separate bærbare produkter (en bassinet, en barneseng og en lekegrind) tilbyr Swift alle tre i ett stilig produkt.

3-i-1 reisesengen har en unik 2-trinns madrass som konverterer perfekt til å bli den mindre, koselige madrassen som er ideell for nyfødte. Når babyen vokser, kan du glide madrassen opp til en større madrass og få et superkomfortabelt område for lek eller til og med en velfortjent lur.

Du bør også definitivt prøve MAXI COSI Swift reiseseng madrassovertrekk , som er designet spesielt for Swift reisesengemadrass for nyfødte og småbarn.

Komfort
MAXI COSI har som produsent designet en reiseseng som gir det ultimate i hverdagen. komfort. På bare 7 kg er MAXI COSI reiseseng så lett at den nesten flyter. Og siden MAXI COSI Swift bretter seg sammen med et blunk, vil du sannsynligvis ikke finne en reiseseng som du kan sette opp, brette opp og sette opp igjen raskere.

Pakk fjærvekt reisesengen i sin praktiske bære og ta den med på dagsturer for å besøke venner og familie eller for en weekendferie.

Spill. Sove. Og igjen.
Den daglige rutinen avgjør familielivet. Spilletid, leggetid. Og tilbake til første rekke. Alt om MAXI COSI Swift er designet for hastighet og brukervennlighet. Den problemfri ett-trinns folding er så rask og enkel at du kan gjøre det med en hånd. Det er ingen skjulte låser for å komme i veien for en rask bevegelse, og du kan bare fortsette med den travle dagen.

Produktdetaljer:
 • 3 -i-1: ekstra seng, barneseng, lekegrind.
 • Spesielt behagelig, tykk madrass som kan deles i to deler
 • 2 nivåer for nyfødte og småbarn
 • Ultralett, men stabil ramme
 • Stilig, moderne utseende og tekstiler av høy kvalitet, inkludert mesh rundt
 • Bretter og brettes ut på 1 sekund
 • Kan bæres kompakt brettet i den medfølgende reiseposen
 • Passer fra fødsel til 3 år
Tekniske data:
 • Produktmål ( lengde x bredde x høyde): 106 x 86 x 76 cm
 • Liggeflate (lengde x bredde x høyde): 97 x 78 x 3 cm
 • Brettet liggeflate (lengde x bredde x høyde): 78 x 48 x 3 cm
 • Dimensjoner transportpose (lengde x bredde x høyde): 78 x 26 x 26 cm
 • Vekt: 7,5 kg
 • Kan lastes opp til maks. 15 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
423 kr
Pris
287 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet med Maxi Cosi barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet utvikler høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er en nyfødt, baby, smårolling eller skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilbarnestol for hvert barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg.

Maxi Cosi - dette merket garanterer kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi-Cosi barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet.

Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
4.5
45 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 35
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
MAXI COSI Barneseng Swift Beyond Graphite
2399 kr