MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey


Variant:
 • MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Black
 • MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey

Pris
4569 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A288088

EAN: 8712930162674

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey
Fra fødselen til ca 4 år (40 - 105 cm)

Maxi Cosi Mica er en barnestol til vilen som du enkelt kan rotere 360 ​​grader for å gjøre det er lettere å sette barnet i stolen ute å måtte bøye seg i posisjoner som ikke er bra for deg. Du monterer setet enkelt med isofix løsning, den er testet og godkjent i-Size. Takket være det roterende bilsetet er hver tur behagelig for begge foreldre som for barnet. Glimmer kan vippes rundt 360 ° i alle stillinger slik at barnet alltid har det praktisk og behagelig. Den kan brukes fra fødsel opp til 4 år takket være vår myke babyinnlegg. For optimal sjelefred har vi utstyrt Mica med begge deler i -Size sikkerhet - den siste og høyeste sikkerhetsstandarden - og avansert G-CELL-teknologi. Maxi Cosi Mica monteres enkelt med ISOFIX. Et praktisk støtteben gir stabilitet selv når barnet ikke sitter i bilsetet. Les om riktig installasjon i Bruksanvisning for Maxi-Cosi Mica. Maxi-Cosi Mica har visuelle indikatorer som varsler deg når bilsetet er riktig festet til bilen ISOFIX festepunkter. Når bilsetet er riktig festet, kan du la det stå igjen bilen. Da kan du alltid enkelt ta barnet med på turen. Du trenger bare å plassere barnet i stolen og fest selen riktig.

Produktfunksjoner:
 • 360 ° roterbart barnesete
 • Beltesystemet og nakkestøtten kan justeres samtidig.
 • "Easy-in" beltesystem
 • Beltet er enkelt å justere
 • Avtagbar og vaskbar polstring g
 • Passer til å bruke bakover til barnet er ca 4 år
 • Sidekollisjonsbeskyttelse takket være G-CELL-teknologi
 • i-Size (R129) sikkerhet
 • Installasjonsindikator med akustisk og synlig merking
 • ISOFIX -installasjon med støtteben
 • 3-punktsbelte
Tekniske detaljer ::
 • Innvendig mål: (L x B x H): 11 x 20 x 45 - 59 cm
 • Innvendig mål med innsats: (L x B x H): 10 x 46 x 85 - 94,5 cm
 • Yttermål: (L x B x H): 71 x 46 x 85 - 94,5 cm
 • Vekt: 14,55 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
228 kr
Pris
397 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey
5
337 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 278
 
4 stjerner
| 52
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey
MAXI COSI Bakovervendt bilstol Mica i-Size Authentic Grey
4569 kr