MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
-15%
Veil. pris¹
3299 kr
Pris
2795 kr
Fri frakt*
Du sparer
504 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A302443

EAN: 8712930170280

MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Til testrapportene

Installasjon
Når du setter den lille i bilen, vil du at det skal være så enkelt som mulig. Takket være det enkle selesystemet på Maxi-Cosi Pebble 360 er det enkelt å sette den lille inn og ut av bilstolen, og den lille vil alltid føle seg trygg i det ekstra komfortable, koselige innlegget.
Maxi-Cosi Pebble 360 kan brukes som en svingbar babystol i kombinasjon med FamilyFix 360-basen (selges separat) og kan dreies 180° til venstre og 180° til høyre. Basen FamilyFix 360 er utstyrt med ISOFIX forankringer og et støtteben og er den sikreste, enkleste og raskeste måten å montere barnesetet på.
Den har et intelligent, integrert rotasjonssystem som gjør at babystolen Maxi-Cosi Pebble 360 kan roteres med bare én hånd. Det har aldri vært enklere å sette den lille i et bilsete. Pebble 360 oppfyller den nyeste sikkerhetsstandarden i-Size (R129/03) og skal brukes i bakovervendt posisjon.
Følg trinnene i bruksanvisningen for å sikre korrekt montering i bilen.

Sikkerhet
Av hensyn til barnets sikkerhet og komfort er Maxi-Cosi Pebble 360 utstyrt med ClimaFlow for temperaturregulering og G-CELL sidekollisjonsteknologi for å beskytte barnet ved en eventuell sidekollisjon.
Takket være det ergonomiske bærehåndtaket kan du ta med deg babyen uansett hvor du går. Pebble 360 gir deg og barnet ditt maksimal komfort, høyeste i-Size sikkerhet og brukervennlighet fra første dag.
Maxi-Cosi Pebble 360 er en del av den nyeste generasjonen svingbare barneseter, 360-familien.

Når du venter barn, forandrer verden seg med ett slag. Det er mange avgjørelser som skal tas og som vil avgjøre barnets trivsel. Det barnet ditt definitivt trenger, er sikkerhet og komfort. Du, på den annen side, trenger fleksibilitet, brukervennlighet og trygghet når du er ute og går med den lille. 360-familien er den mest brukervennlige 360° svingbare familien. Ultimativ komfort kombinert med fantastisk brukervennlighet.

i-Size (R129) Sikkerhet:
Optimaliserte sikkerhetsstandarder gir økt beskyttelse av hode og nakke og ekstra høy sidekollisjonsbeskyttelse.

Praktisk reisesystem:
Kompatibel med barnevogner fra MAXI COSI , Quinny og mange andre merker.

Komfortabel "Baby Hugg"-setereduksjon:
Det avtakbare innlegget gir en bedre liggestilling for nyfødte.

Produktdetaljer:
 • Fra fødselen og opp til 83 cm
 • Komfortabelt innlegg for nyfødte
 • 360° roterbar på FamilyFix 360 base station (180° til venstre og 180° til høyre)
 • Enkel håndtering: 360° roterbar med én hånd
 • ClimaFlow temperaturregulerende stoff og perforerte sider for maksimal komfort for babyen.
 • Enkel å spenne på seg takket være Easy-in selesystem
 • 3-punkts selesystem
 • Integrert G-Cell-teknologi for bedre sidebeskyttelse
 • XL UV-solbeskyttelse
 • 6 forskjellige nakkestøtteposisjoner
 • Ergonomisk justerbart bærehåndtak
Tekniske data:
 • Montering: mot kjøreretningen
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 72 x 44 x 35 cm
 • Vekt: 4,3 kg
 • Belastning: opptil ca. 13 kg
Kompatibel med:
 • MAXI COSI Base station FamilyFix 360 (selges separat)
Merknad:
Fargen på babystolen kan avvike fra illustrasjonene. Fargen på stoffstrukturen og plastelementene kan være lysere.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
5
254 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 232
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
Veil. pris¹ 3299 kr
2795 kr