I appen: 30% på mote OUTLET
I appen: 30% på mote OUTLET
Bare i dag:
APPNO6817
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
mamma  licious Nursing Dress MLNILLE Navy Blazer

mamma licious Nursing Dress MLNILLE Navy BlazerPris
380 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286609

mamma licious Nursing Dress MLNILLE Navy Blazer
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Sykepleiekjoler er blant de beste klærne for nye mødre etter fødselen. De er myke, ukompliserte til stilbruk og fremfor alt begrenser de deg ikke i tiden etter fødselen. Kjoler fra mamalicious er ment for vordende mødre og nye mødre. Dette betyr at noen kjoler kan brukes som mammakjoler så vel som etter fødselen av babyen, eller at spesiell oppmerksomhet er blitt viet til noen detaljer. Disse inkluderer myke, tøyelige materialer, valgfrie knytebånd, skjulte ammefunksjoner, sømløse lag og smigrende silhuetter for kroppen etter graviditet.

Slik styler du en ammekjole

Som ung mor er det koselig å ha dager hvor du kan se veldig bra ut (til tross for de søvnløse nettene), og du trenger ikke å bekymre deg for om du enkelt kan amme babyen din uten å måtte ta av deg halve klærne. Alle kjolene våre er så elegante at du bare må ta dem på og avrunde dem med favorittskoene og tilbehøret. Du vil se fabelaktig ut på kort tid. Er det kaldt? Bruk deretter den ammende casual kjolen med elegante benklær eller barsel-jeans for et trendy utseende. Velg en bred kjole med et slående trykk eller et iøynefallende geometrisk mønster og kombiner den med en tynn passform. Rund av antrekket med flate sko eller Chunky joggesko, så er du klar til å dra! Det myke strikketøyet for fødselspermisjon passer deg selv etter graviditet og er behagelig og hyggelig. Ikke glem Basic-s - du finner også myke ammer-bh-er og ammetank-topper som du kan bruke under om nødvendig.

Diskret og praktisk amming
The NELL ammefunksjonen består av et rundt kuttet stofflag for amming, som er dekket av en rund utringning. For å amme, bare dra det ytre stofflaget til siden og dra stofflaget opp for amming.

produktdetaljer:
  • Materiale: 95% organisk bomull, 5% elastan
  • NELL ammefunksjon
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Ikke blek
  • Ikke bruk tørketrommel
  • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
  • Hang til tørr


"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

mamma licious Nursing Dress MLNILLE Navy Blazer
380 kr