mama licious mammakjolen MLNATALIA Georgia Peach
-26%

mama licious mammakjolen MLNATALIA Georgia Peach540 kr
Pris
399 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
141 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292588

mama licious mammakjolen MLNATALIA Georgia Peach
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Er du en fungerende gravid kvinne som leter etter ett eller to nye antrekk til kontoret uten å måtte bekymre deg for å kle seg om morgenen?
Eller leter du etter forskjellige utseende du kan ta med deg til den etterlengtede babymoen eller på ferie?

Kanskje du må gjøre begge deler.
Sørg for å legge til noen mamalicious mammakjoler i garderoben din, da disse must-haves er en enkel løsning for dine behov under graviditet. Uansett om du vil oppdatere samlingen din med passende kontor-kjoler på dagen eller om du leter etter den matchende ""Little Black"" mammakjole med blonder til den spesielle anledningen, har vi akkurat det du trenger.

Klær som akkurat passer.
Kjolene fra mamalicious er designet slik at du kan bruke dem når som helst i løpet av svangerskapet. Siden de fleste av brikkene inneholder en liten mengde strekk, vil de tilpasse seg din stadig skiftende kropp frem til fødselen. Vi tilbyr også et utvalg av kjoler som passer til enhver tenkelig anledning, som du kan bære elegant eller tilfeldig stil, avhengig av anledningen. Kombiner en skarlagens mammakjole med strømpebukse eller leggings og elegante, men komfortable sko for et iøynefallende antrekk.
Bruk allsidigheten til kjolene våre, og vær dristige og iøynefallende i stylingen din.

Hvis du vil skape et mindre formelt utseende i skandinavisk stil, bruk en av mammas jeans eller barselbukser med strikket kjole som er blitt omgjort til en topp.

Vi har et stort utvalg av langermede mammakjoler og barselstrikker, noen av dem er litt tykkere enn andre og vil holde deg ekstra varm. Noen har striper, prikker eller en spesiell utskrift og interessante design som forbedrer utseendet ditt enda mer enn de mer diskrete, enkle stilene. I varmere dager eller innendørs aktiviteter har vi mange kortermede mammakjoler og noen ermeløse modeller som passer for mange forskjellige aktiviteter. Uavhengig av din personlige preferanse for ermelengder og mønstre, eller enda viktigere tiger, temperaturen du kler deg etter, vil du være takknemlig for å investere i noen nøkkelstykker.

Men hva har du på deg til de spesielle begivenhetene der må være mer elegant? Mamalicious tilbyr et variert utvalg av festkjoler som alltid passer.

Vi har en stor samling kjoler i forskjellige lengder og stil. Kanskje en maxikjole med et matchende midjebånd som kan bindes individuelt på siden, vil være akkurat riktig for deg. Foruten en rekke mini og midi blonder kjoler, har vi også trendy utskrifter som slangeskinn, striper eller abstrakte mønstre. Uansett hvilken sesong eller anledning - hos oss finner du en formell kjole som passer akkurat din smak.

Vedlikeholdsdetaljer:
 • Materiale: 100% bomull
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Heng tørr
 • Jern ved middels innstilling
produktdetaljer:
 • Minikjole med barsel med rufsete ermer
 • Blonderdetaljer i utringningen
 • For hele svangerskapet
 • For ditt daglige program
 • Velg bare din vanlige størrelse


"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Våre toppselgere

mama licious mammakjolen MLNATALIA Georgia Peach
mama licious mammakjolen MLNATALIA Georgia Peach
540 kr
399 kr