Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Fra julenissen:
EXTRA poeng!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg poeng
mama licious Mammakjole MLTROPICANA Mellow Yellow
-10%

402 kr
Pris
360 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
42 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292593

mama licious Mammakjole MLTROPICANA Mellow Yellow
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Er du en fungerende gravid kvinne som leter etter ett eller to nye antrekk til kontoret uten å måtte bekymre deg for å kle deg om morgenen? - Eller leter du etter forskjellige utseende som du kan ta til den etterlengtede babymoen eller på ferie?

Kanskje du har begge deler!
Vær i alle fall på den sikre siden når du legger noen mammakjoler fra mamalicious til garderoben din, da disse must-haves er en enkel løsning for dine behov under graviditet. Uansett om du vil oppdatere din kolleksjon med kjoler til dagbruk på kontoret eller om du er ute etter den matchende ""lille sorte"" mammakjolen med blonder til den spesielle anledningen, har vi akkurat det du trenger.

Kjoler som bare passer
Klærne fra mamalicious er designet slik at du kan bruke dem når som helst i løpet av svangerskapet. Siden de fleste av brikkene inneholder en liten mengde strekk, vil de tilpasse seg din stadig skiftende kropp frem til fødselen. Vi tilbyr også et utvalg av kjoler som passer til enhver tenkelig anledning, som du kan bære elegant eller tilfeldig stil avhengig av anledningen. Kombiner en skarlagens mammakjole med strømpebukse eller leggings og elegante, men komfortable sko for et iøynefallende antrekk.
Bruk allsidigheten til kjolene våre, og vær dristige og iøynefallende i stylingen.

Hvis du vil skape et litt mindre formelt utseende i Skandinavisk stil, bruk en av våre mammas jeans eller barselbukser med en strikket kjole omgjort til en topp.

Vi har et stort utvalg av langermede mammakjoler og barselstrikker, noen av dem er litt tykkere enn andre og vil holde deg ekstra varm. Noen har striper, prikker eller en spesiell utskrift og interessante design som vil forbedre utseendet ditt enda mer enn våre mer diskrete, enkle stil. For varmere dager eller innendørs aktiviteter har vi et bredt utvalg med kjoler med kort erm og noen ermeløse modeller som passer for mange forskjellige aktiviteter. Uavhengig av din personlige preferanse for ermelengder og mønstre, eller enda viktigere tiger, temperaturen du kler deg etter, vil du være takknemlig for å investere i noen nøkkelstykker.

Men hva har du på deg til de spesielle begivenhetene der du trenger å være mer elegant? Mamalicious tilbyr et variert utvalg av festkjoler som alltid passer.

Vi har en stor samling kjoler i forskjellige lengder og stil. Kanskje en maxikjole med et matchende linning som kan bindes individuelt på siden, vil være akkurat riktig for deg. I tillegg til en rekke mini og midi blonder kjoler, har vi også trendy utskrifter som slangeskinn, striper eller abstrakte mønstre. Uansett hvilken årstid eller anledning - hos oss vil du finne en formell kjole som passer akkurat din smak. ™ Viscose, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Ikke blek
 • Ikke bruk tørketrommel
 • Heng til tørk
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
 • produktdetaljer:
  • Maxi kjole for barsel med tropetrykk
  • Strekkjersey-stoff
  • For hele svangerskapet
  • Modellen bruker størrelse M


  "

  Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: mama licious Mammakjole MLTROPICANA Mellow Yellow
  5
  1 Kundeanmeldelse
   
  5 stjerner
  | 1
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  mama licious Mammakjole MLTROPICANA Mellow Yellow
  mama licious Mammakjole MLTROPICANA Mellow Yellow
  402 kr
  360 kr