Barnehage- og skolesaker 🎒
Barnehage- og skolesaker 🎒
10% rabatt:
10BASK8996
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

lionelo paraplytrille Elia tropisk turkis
For øyeblikket utsolgt

Pris
1393 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308784

EAN: 5902581658869

lionelo paraplytrille Elia tropisk turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
To-nivå baldakin gir beskyttelse mot sollys og vind. Visningsvinduet som kan lukkes med borrelås, lar deg se på barnet ditt selv under turen. Takket være det justerbare ryggstøtten og fotstøtten, tilpasser Elia seg til den lille. Støtdempere montert i forhjulene gir stabilitet og maksimal komfort. Støt reduseres betydelig når du kjører på ujevne underlag. Når det blir kaldt, kommer det medfølgende bentrekket godt med.

Et spesielt vindu tillater luftsirkulasjon og temperaturregulering. Myggnettet er laget av pustende mesh med elastisk stoff rundt kantene. Veldig enkel å installere.

5-punktsselen beskytter under turen. Buggyen er dobbelt sikret mot utilsiktet folding takket være riktig design. Den romslige kurven har plass til nødvendig pleietilbehør og favorittleker. To lommer på baksiden av barnevognen er ideelle for lagring av barnets tilbehør, veske eller smarttelefon.

Elia har et enkelt foldesystem til en kompakt størrelse. Mekanismen er ideell for reiser. Etter folding kan buggyen bæres komfortabelt ved hjelp av det spesielle håndtaket. Rammen er laget av høykvalitets metall len. Buggyen Elia veier bare 7 kg.

Trygt og hendig
Trygt og håndterbart. Elia barnevogn har lett sammenleggbart system. Tar ikke mye plass etter bretting. Å brette vognen tar bare noen få sekunder, med bærehåndtak og vekten på bare 7 kg, ideelt også når du kjører, i trikken eller i bagasjerommet.

Rotasjonslås og bakbrems
Bakaksel har en praktisk og rask å bruke brems som betjenes med en fot. Forhjulet har en rotasjonslås som hjelper med å holde styr på ulendt terreng.

Utstyr
Komplett sett med myggnett, benvarmer, romslig oppbevaringskurv, rygg og fotstøtte justering, håndtakshøyde på 105 cm.

Design
Takket være universell design passer Elia vakkert og moderne. Stor hette gir solbeskyttelse, vindbeskyttelse og øyekontakt gjennom visningsvinduet For barn opp til 15 kg og aldersgruppe fra 6 måneder til 5 år.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 51 x 70 x 105 cm
 • Sammenleggbare mål (lengde x bredde x høyde): 105 x 23 x 36 cm
 • Innvendige mål seteenhet (lengde x bredde): 75 x 35 cm
 • Ryggdimensjoner (lengde x bredde): 42 x 35 cm
 • Håndtakshøyde: 105 cm
 • Dimensjoner hjul: 5,3 tommers skumhjul (EVA)
 • Vekt: 7 kg
 • Maksimal belastning: Opptil 15 kg
 • Deksel: 100% polyester
 • Omsorgsdeksel: Håndvask ved 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Elia buggy
 • Myggnett
 • Fotdeksel

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo paraplytrille Elia tropisk turkis
4.5
271 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 188
 
4 stjerner
| 59
 
3 stjerner
| 16
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere