lionelo Leonie Plus grå sovesofa Stone
NYHET
Pris
1719 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A453472

EAN: 5903771704816

lionelo Leonie Plus grå sovesofa Stone
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sam- Sleepi ng
Å sove sammen med barn gir en følelse av trygghet og gjør det mulig å knytte sterke bånd. Spesielt nyttig for ammende mødre. Takket være den 5-trinns høydejusteringen kan Leonie-sengen tilpasses de fleste senger.

3 i 1
Barneseng, frittstående barneseng og vugge. Takket være det bevegelige sidepanelet kan den brukes som en ekstraseng og som en frittstående barneseng når sidepanelet er hevet. Takket være de svingbare benendene kan barnesengen forvandles til en vugge.

For at barnet ditt skal få en god nattesøvn
Leonie er utstyrt med en ekstremt komfortabel madrass som måler 50 x 87 cm og er 3 cm tykk. Trekket kan tas av og vaskes i maskin.

Sikkerhet fremfor alt
Spesielle sikkerhetsstropper sørger for en stabil forbindelse mellom barnesengen og foreldrenes seng. Høydelåsen forhindrer automatiske høydeendringer. Muligheten til å vippe sengen gjør det ofte lettere for barnet å sovne.

Gjennomtenkte løsninger
Låsbare hjul gjør at sengen kan flyttes fritt. Den praktiske sidelommen gjør det enkelt å oppbevare barnets viktigste tilbehør. Transport- og beskyttelsesvesken gjør Leonie ideell på reise.

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 59 x 94,5 x 78 cm
  • Liggeflatens mål (lengde x bredde): 50,5 x 83,5 cm
  • Vekt: 9,3 kg
  • Innerstoff: Oxford, strikket; Madrassfyll: Polyuretanskum; Trekk: 100 % bomull
  • Stell av trekk: Vaskes i maskin ved 30 °C
Leveringsomfang
  • Leonie sovesofa
  • madrass
  • Bæreveske
  • Sengestropper

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Leonie Plus grå sovesofa Stone
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Leonie Plus grå sovesofa Stone
lionelo Leonie Plus grå sovesofa Stone
1719 kr