lionelo Buggy Elia tropisk turkis
Variant:
 • lionelo Buggy Elia tropisk turkis
 • lionelo Buggy Elia Graphite
 • lionelo Buggy Elia Oslo
 • lionelo Buggy Elia Blue Navy

Veil. pris¹
971,99 kr
Pris
971 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308784

EAN: 5902581658869

lionelo Buggy Elia tropisk turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
To-nivå baldakin gir beskyttelse mot sollys og vind. Visningsvinduet som kan lukkes med borrelås, lar deg se på barnet ditt selv under turen. Takket være det justerbare ryggstøtten og fotstøtten, tilpasser Elia seg til den lille. Støtdempere montert i forhjulene gir stabilitet og maksimal komfort. Støt reduseres betydelig når du kjører på ujevne underlag. Når det blir kaldt, kommer det medfølgende bentrekket godt med.

Et spesielt vindu tillater luftsirkulasjon og temperaturregulering. Myggnettet er laget av pustende mesh med elastisk stoff rundt kantene. Veldig enkel å installere.

5-punktsselen beskytter under turen. Buggyen er dobbelt sikret mot utilsiktet folding takket være riktig design. Den romslige kurven har plass til nødvendig pleietilbehør og favorittleker. To lommer på baksiden av barnevognen er ideelle for lagring av barnets tilbehør, veske eller smarttelefon.

Elia har et enkelt foldesystem til en kompakt størrelse. Mekanismen er ideell for reiser. Etter folding kan buggyen bæres komfortabelt ved hjelp av det spesielle håndtaket. Rammen er laget av høykvalitets metall len. Buggyen Elia veier bare 7 kg.

Trygt og hendig
Trygt og håndterbart. Elia barnevogn har lett sammenleggbart system. Tar ikke mye plass etter bretting. Å brette vognen tar bare noen få sekunder, med bærehåndtak og vekten på bare 7 kg, ideelt også når du kjører, i trikken eller i bagasjerommet.

Rotasjonslås og bakbrems
Bakaksel har en praktisk og rask å bruke brems som betjenes med en fot. Forhjulet har en rotasjonslås som hjelper med å holde styr på ulendt terreng.

Utstyr
Komplett sett med myggnett, benvarmer, romslig oppbevaringskurv, rygg og fotstøtte justering, håndtakshøyde på 105 cm.

Design
Takket være universell design passer Elia vakkert og moderne. Stor hette gir solbeskyttelse, vindbeskyttelse og øyekontakt gjennom visningsvinduet For barn opp til 15 kg og aldersgruppe fra 6 måneder til 5 år.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 51 x 70 x 105 cm
 • Sammenleggbare mål (lengde x bredde x høyde): 105 x 23 x 36 cm
 • Innvendige mål seteenhet (lengde x bredde): 75 x 35 cm
 • Ryggdimensjoner (lengde x bredde): 42 x 35 cm
 • Håndtakshøyde: 105 cm
 • Dimensjoner hjul: 5,3 tommers skumhjul (EVA)
 • Vekt: 7 kg
 • Maksimal belastning: Opptil 15 kg
 • Deksel: 100% polyester
 • Omsorgsdeksel: Håndvask ved 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Elia buggy
 • Myggnett
 • Fotdeksel

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Buggy Elia tropisk turkis
4.5
233 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 163
 
4 stjerner
| 52
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Buggy Elia tropisk turkis
lionelo Buggy Elia tropisk turkis
Veil. pris¹ 971,99 kr
971 kr