EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
lionelo Babymonitor Babyline 5.1 Hvit
Pris
1401 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308783

EAN: 5902581654694

lionelo Babymonitor Babyline 5.1 Hvit
To kameraer
Kameraene har innebygd mikrofon, høyttaler og temperatursensor. To kameraer lar deg observere barnet fra forskjellige sider eller to barn i forskjellige rom.

Bærbar skjerm
Mottakeren er utstyrt med en stor fargeskjerm, et bærehåndtak og et innebygd batteri med en stor kapasitet på 750 mAh, så takket være VOX-teknologien kan du jobbe opptil 24 timer med batteriet.

Nattmodus
Bildet er rent og skarp uavhengig av tid på dagen eller natten. Forhåndsvis det tydelig synlige bildet selv i fullstendig mørke.

Advarselssystem og varsler
Varslingssystemet informerer deg når babyen din våkner, temperaturen ikke stemmer eller hvis du mister område. Varslingsfunksjonen minner deg for eksempel om det planlagte ammemåltidet.

Innebygd melodi
Babymonitoren har 8 beroligende melodier som du kan slå på eksternt på riktig tid. Mottakeren har en taleanropsfunksjon som lar deg berolige barnet ditt på avstand.

Tekniske detaljer:
  • Vekt: 0,56 kg
  • Rekkevidde: Opptil 300 m
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 11,2 x 1,7 x 5,9 cm
  • Batterilevetid: Opptil 24 timer
Leveringsomfang:
  • Mottaker - skjerm med stativ
  • Sender - to kameraer
  • To strømforsyninger
  • Lader

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Babymonitor Babyline 5.1 Hvit
4.5
141 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 97
 
4 stjerner
| 31
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Babymonitor Babyline 5.1 Hvit
lionelo Babymonitor Babyline 5.1 Hvit
1401 kr