lionelo Babyhuske Henny Grey Dove
Pris
2761 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318818

EAN: 5903771701013

lionelo Babyhuske Henny Grey Dove
Et bredt spekter av justeringsmuligheter
Babysprayeren lionelo Henny kan brukes fra de første dagene av barnets liv. Den ergonomiske designen til produktet gjør det mulig å forvandle babysvinget til et mykt og trygt sete. Henny har 3 nivåer med justering av ryggstøtte og rotasjonen av setet i området 115 ° gjør at barnet kan snu seg mot deg uten å måtte flytte hele vippebryteren. Henny rocker automatisk etter barnets vekt og den ekstremt stille mekanismen sørger for en mild gynging.

Komfort og sikkerhet
Den solide e -stålrammen garanterer stabilitet og karets struktur (Kangoo Comfort) øker barnets følelse av komfort. 5-punkts sikkerhetssele sikrer babyens sikkerhet.

Komfortabel avslapning
Henny er utstyrt med en mobil med myke leker og en projektor som avgir lys i 7 farger. Produktet har også 12 forhåndsinstallerte melodier og naturlyder som virker beroligende på babyen. Takket være spilleren med USB -kontakt kan du spille av sanger i MP3 -format med Henny. I tillegg har den en polstring laget av lett å rengjøre materiale. luftsirkulasjon og beskytter effektivt mot insekter. Tilbehøret er perfekt på terrassen eller i hagen når den lille slapper av i frisk luft. I tillegg har Henny blitt utstyrt med sklisikre føtter for å forhindre riper i gulvet og bevegelse av svingen under bruk.

Tekniske detaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 118,5 x 102 x 89,5 cm
  • Vekt: 13 kg
  • Maksimal belastning: 9 kg
  • Aldersanbefaling: Til barnet sitter uavhengig
  • Materiale: 75 % bomull, 25 % polyester
  • Vaskes ved 30 ° C håndvask
Leveringsomfang:
  • Baby swing
  • myggnett
  • Mobil med 6 plysjdyr
  • manual

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Babyhuske Henny Grey Dove
5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Babyhuske Henny Grey Dove
lionelo Babyhuske Henny Grey Dove
2761 kr