Barnehage- og skolesaker 🎒
Barnehage- og skolesaker 🎒
10% rabatt:
10BASK8996
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
lionelo Baby swing Bella Grå betong
Pris
2554 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A371235

EAN: 5903771703284

lionelo Baby swing Bella Grå betong
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Babystolen har 6 unike vuggebevegelser
 • 5 grunnmoduser og en ekstra automatisk modus som skifter hvert 16. sekund
 • 5 vuggehastigheter
 • Med det 360' roterende setet kan du ikke bare endre retningen på vuggebevegelsen, men også plassere setet slik at du alltid kan ha øyekontakt med barnet.
 • Setet har en 3-trinns justering av tilbakelent stilling - tilbakelent, halvt tilbakelent og sittende.
 • Nattmodusen sørger for at produktet senker farten mer og mer til det stopper helt opp
 • Automatisk bevegelsesregistrering aktiverer vugging og musikk når barnet begynner å røre på seg.
 • Du kan justere alle enhetens innstillinger via kontrollpanelet Touch eller med fjernkontrollen.
 • Denne modellen spiller 12 fredelige melodier med volumkontroll
 • 5-punkts sikkerhetssele
 • Trygg for allergikere
 • Gulvet er beskyttet mot riper av sklisikre pads

Materiale og vedlikehold:</summary
 • Polstringsmateriale: polyester,
 • bambusstoffKonstruksjonsmateriale: stål, plast
Dimensjoner og vekt:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 60,5 cm x 61 cm x 75,5 cm
 • Aldersanbefaling: fra 0m+ opp til 9 kg

Inkludert i leveringsomfanget:
 • Pute
 • 3 leker
 • USB-kabel
 • fjernkontroll
Babyvugge Lionelo Bella
Vet du hvorfor babyer elsker å vugge så høyt? Fordi det minner dem om månedene de tilbrakte i mors liv, der de følte en helt spesiell trygghet. Når de blir født, finner de den igjen i foreldrenes armer, men selv de trenger av og til et øyeblikk for seg selv: for å hoppe i dusjen, lage middag eller bare slappe av.

Intuitiv vugging
Da vi utviklet skråstolen Lionelo Bella , tok vi utgangspunkt i bevegelsene som en baby føler i foreldrenes armer. Babystolen har 6 unike vuggebevegelser - 5 grunnmoduser og en ekstra automatisk modus som skifter hvert 16. sekund. Takket være den flersporede vuggebevegelsen fanger Bella opp den naturlige rytmen i foreldrenes omfavnelse og gjør skråstolen til et kjent og unikt sted for babyen. aden Du kan velge mellom 5 vuggehastigheter for å tilpasse intensiteten til babyens preferanser og humør. Med det 360' dreibare setet kan du ikke bare endre retningen på vuggingen, men også plassere setet slik at du alltid kan ha øyekontakt med barnet. Setet kan justeres i tre trinn - fra tilbakelent, som er ideelt for hvile, til halvt tilbakelent og sittende - for barn som er nysgjerrige på verden og ønsker å delta mer i familiesamværet.

Funksjoner som gjør livet enklere
Babystolen er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner som gjør livet enklere for foreldrene. Nattmodusen sørger for at produktet roer seg ned til det stopper helt. Den automatiske bevegelsesdeteksjonen aktiverer vuggingen og musikken når babyen begynner å røre på seg. For Bella babyen vugger like instinktivt som omsorgspersonen. Du kan justere alle innstillinger på kontrollpanelet Touch eller på fjernkontrollen. Denne modellen spiller 12 rolige melodier med volumkontroll. Babygyngen Lionelo Bella vil følge deg fra de første dagene i babyens liv til den har nådd en vekt på 9 kg eller til den lille begynner å sitte opp selv.

Ekstremt komfortabelt sete
Det brede, korrekt formede setet sørger for at barnet sitter komfortabelt og trygt. Babystolen Lionelo Bella er utstyrt med en 5-punkts sikkerhetssele. Den har også en myk og svært komfortabel pute som former seg etter barnets kropp og gir riktig støtte. Trekket er laget av naturlig bambusstoff, noe som har mange fordeler. Dette luftige og behagelige materialet kan komme i direkte kontakt med huden, selv på de mest følsomme delene av kroppen. Stoffet puster, sørger for effektiv ventilasjon og forhindrer at kroppen svetter for mye. Takket være sine hygroskopiske egenskaper absorberer bambus fuktighet og forhindrer dermed vekst av sopp og mugg. Det inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Det er ikke bare miljøvennlig, men også trygt for allergikere.

Ytterligere fordeler med Lionelo Bella skrå stol
Takket være den stillegående motoren kan du være sikker på at den ikke vekker barnet ditt. Settet inneholder en henger med 3 leker som kan justeres og tas av etter behov. Lekene trener barnets konsentrasjon, gir det nye stimuli og oppmuntrer det til å strekke på armene. Takket være den lave vekten er skråstolen Lionelo Bella enkel å flytte og kan settes opp hvor som helst. Gulvet er beskyttet mot riper av sklisikre pads. Hvis rammen blir skitten, kan den tørkes av med en fuktig klut, og trekket og madrassen kan vaskes for hånd.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Baby swing Bella Grå betong
5
40 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Baby swing Bella Grå betong
lionelo Baby swing Bella Grå betong
2554 kr