12% i appen | 10% på nett
12% i appen | 10% på nett
Spar EKSTRA på:
Barnerom 🛏️
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
lionelo Baby huske Henny Grå Dove
Pris
1984 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318818

EAN: 5903771701013

lionelo Baby huske Henny Grå Dove
Denne teksten er automatisk oversatt.
Et bredt spekter av justeringsmuligheter
Babysprayeren lionelo Henny kan brukes fra de første dagene av barnets liv. Den ergonomiske designen til produktet gjør det mulig å forvandle babysvinget til et mykt og trygt sete. Henny har 3 nivåer med justering av ryggstøtte og rotasjonen av setet i området 115 ° gjør at barnet kan snu seg mot deg uten å måtte flytte hele vippebryteren. Henny rocker automatisk etter barnets vekt og den ekstremt stille mekanismen sørger for en mild gynging.

Komfort og sikkerhet
Den solide e -stålrammen garanterer stabilitet og karets struktur (Kangoo Comfort) øker barnets følelse av komfort. 5-punkts sikkerhetssele sikrer babyens sikkerhet.

Komfortabel avslapning
Henny er utstyrt med en mobil med myke leker og en projektor som avgir lys i 7 farger. Produktet har også 12 forhåndsinstallerte melodier og naturlyder som virker beroligende på babyen. Takket være spilleren med USB -kontakt kan du spille av sanger i MP3 -format med Henny. I tillegg har den en polstring laget av lett å rengjøre materiale. luftsirkulasjon og beskytter effektivt mot insekter. Tilbehøret er perfekt på terrassen eller i hagen når den lille slapper av i frisk luft. I tillegg har Henny blitt utstyrt med sklisikre føtter for å forhindre riper i gulvet og bevegelse av svingen under bruk.

Tekniske detaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 118,5 x 102 x 89,5 cm
  • Vekt: 13 kg
  • Maksimal belastning: 9 kg
  • Aldersanbefaling: Til barnet sitter uavhengig
  • Materiale: 75 % bomull, 25 % polyester
  • Vaskes ved 30 ° C håndvask
Leveringsomfang:
  • Baby swing
  • myggnett
  • Mobil med 6 plysjdyr
  • manual

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Baby huske Henny Grå Dove
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Baby huske Henny Grå Dove
lionelo Baby huske Henny Grå Dove
1984 kr