Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
Variant:
 • lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
 • lionelo Baby Seesaw Otto Pink Baby

Pris
1043 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298128

EAN: 5902581658012

lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
Otto babybouncer har 5 lyder å velge mellom. Volumet på lydene kan justeres. Otto har 5 gyngehastigheter. Lekene har en positiv effekt på babyens fantasi og motoriske ferdigheter, og når du trykker på dem, lager de lyder.

Timeren kan programmeres slik at vuggefunksjonen slås av automatisk etter 15, 30, 45 minutter eller en hel time. Den ekstremt stillegående mekanismen forstyrrer ikke de andre beboerne i husholdningen. Strømforsyning: Strømnettet eller batteri, gir opptil 180 timers vuggetid.

Kompakt og stabil
De sklisikre føttene forhindrer at vippen flyttes ved et uhell og beskytter gulvet mot riper. Sammenfoldet tar Otto vippen liten plass. Også ideell for reiser.

Utprøvd kvalitet
Produktet er kontrollert i flere trinn og har gjennomgått en rekke interne kontroller og tester i et uavhengig sertifiseringslaboratorium, Intertek.

Avslappende lyder fra naturen
Beroligende naturlyder setter babyen i godt humør og luller ham i søvn. Otto har 5 beroligende lyder å velge mellom. Volumet på lydene kan justeres fritt.

Vuggende hastighet
Babyvuggen Otto tilbyr muligheten til å justere vuggehastigheten til barnets humør. Det er ekstremt enkelt å endre innstillingene - justeringen gjøres med en praktisk dreieknapp.

Justerbare leker
Hengende leker påvirker utviklingen av fantasi og motoriske ferdigheter positivt fra de første dagene i babyens liv. Vennlige, interaktive myke leker blir raskt et barns beste venn - de lager lyder når de trykkes på. Holderen kan plasseres i 5 posisjoner.

Kontrasterende elementer
Stroppen og beltetrekket har et spesialdesignet trykk basert på kontrasterende fargekombinasjoner for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Enkel sammenlegging
Vippestolen er utstyrt med et praktisk foldesystem for kompakte størrelser, noe som betyr at Otto tar liten plass når den er foldet sammen og er også ideell for reiser.

Montering uten verktøy
Ingen ekstra verktøy er nødvendig for å installere vippestolen - produktet er klart til bruk etter å ha tatt det ut av emballasjen og brettet det ut.

5-punkts sele
Holdbare, hudvennlige stropper gir mer sikkerhet - de sørger for at barnet ikke faller ut av vippestolen. Lengden på stroppene kan justeres fritt for å holde barnet komfortabelt.

Avtakbar polstring
Myk polstring av høy kvalitet med sømmer gir komfort for den lille i alle situasjoner. Materialet er veldig lett å holde rent og kan enkelt tas av og vaskes ved behov.

Produktdetaljer:
 • 2-i-1 batteri og strømforsyning: Otto kan drives av en vanlig kabel eller batteri. Batteriene gir opptil 180 timers vugging.
 • Stille drift: Den eksepsjonelt stille mekanismen gjør det lettere for barnet å sovne og forstyrrer ikke andre husstandsmedlemmer.
 • Med timer: Timeren kan programmeres slik at vuggefunksjonen automatisk slås av etter 15, 30, 45 minutter eller en hel time. Dette gjør at vuggen sparer energi når barnet sovner.
 • Pute: Den myke, avtakbare puten støtter babyens hode.
 • Robust konstruksjon: Rammen er laget av høykvalitets Metal len slik at den ikke deformeres under langvarig bruk.
 • Sikker og stabil: De sklisikre føttene forhindrer at vippen beveger seg utilsiktet og beskytter gulvet mot riper.
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 57 x 55 x 67 cm
 • Sammenleggbare dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 74 x 30 x 15 cm
 • Vekt: 4,25 kg
 • Maksimal belastning: opptil 9 kg
 • Materiale trekk: 100 % polyester
 • Vedlikehold av trekket: vaskbart ved 30 °C
Leveringsomfang:
 • Gyngestol
 • Hodebøyle
 • 2 leker
 • Pute
 • USB-strømkabel
 • Bruksanvisning

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
5
212 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 172
 
4 stjerner
| 32
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
lionelo Baby Bouncer Otto Cozy Grey
1043 kr