Kinderkraft Moov 3 in 1 Kombibarnevogn marineblå
Pris
3929 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A249420

EAN: 5902533906956

Kinderkraft Moov 3 in 1 Kombibarnevogn marineblå
De moderne barnevognene fra Kinderkraft er utviklet med tanke på komfort for baby og voksne. Den er ideell for dem som setter pris på komfort, stil og kvalitet. En lett konstruksjon, myke materialer og et robust og solid design passer på at trilleturene er sikre og veldig komfortable allerede fra babyens første levedager.

Den multifunksjonelle 3-i-1 kombibarnevognen Moov er en innovativ, nøye gjennomtenkt og ergonomisk barnevogn. Den fyller tre grunnleggende funksjoner: Liggedel, barnevogn og bilsete. Moov er ikke bare funksjonell, men har også et moderne design. Den er manøvrerbar, komfortabel og tilpasset all slags vær. Betjeningen er komfortabel, har en 5-punkts justarbar høyde på grepet, og slås velig enkelt sammen. Hjulene svinger,så vognen er ideell for turer både i byen og i skogen. Rammen er laget av et lett og slitesterkt materiale. Vekten er bare 8 kg, og den er utstyrt med 4 bremser og en sentralbrems.

Justerbare posisjoner
Barnevognens sete kan settes i tre stabile posisjoner: Liggende, halvveis liggende og sittende posisjon, med et behagelig system. Dette kan gjøres i en håndvending. Hver av disse variantene kan uten problemer plasseres fremover eller bakover.

Beskyttelsesbarrieren kan fjernes
Ergonomiske bevegelser er for tiden grunnleggende. Derfor er det ikke nødvendig for deg å fjerne hele beskyttelsen når du skal ta barnet ut av barnevognen. Når du har løsnet beskyttelsen kan du åpne den fra begge sider eller fjerne den helt, på grunn av de spesielle hengslene.

Grep av øko-lær
Barnevognen har et elegant grep som gir høy turkomfort hele året rundt. Grepet kan reguleres, man kan heve eller senke det slik at det er behagelig å trille vognen både for store og små personer.

Instilling av kjøreretningen
Barnevognen kan monteres både med og mot fartsretningen.

Nedslagbart tak
Garantert beskyttelse i all slags vær. Du kan endre høyden på det med ett håndgrep: Bare brett opp den ekstra delen med glidelåsen. Taket har et gjennomsiktig vindu som gjør det mulig å holde øye med sikkerheten til den lille når dere er på trilletur.

Ei kompakt ramme
Den kan pakkes så kompakt sammen at den lett passer i koffertrommet eller i skapet etter demontering.

Liggedel
 • Polstringen består av et materiale som er lett å holde rent
 • Sammenleggbar
 • Kalesjen er en fantastisk beskyttelse mot dårlig vær
Sentral bremse
Behagelig bremsesystem med dobbelsidige bremser på bakhjulene

Barnevogn med en bilstol
 • Maksimal brukervekt: 13 kg
 • 5-punktssele med enkelt justerbar lengde og myke puter
 • Innlegg til de minste
 • Lett skall av høykvalitetsplast
 • Funksjonell liggedel
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 14 kg
 • Mål barnevogn: 61 x 91 x 105 cm
 • Mål understell: 61 x 38 x 70 cm
 • Mål stelleveske: 32 x 10 x 19 cm
 • Mål babybilstol: 44 x 67 x 56 cm
Deler som følger med leveringen: Barnevogn, liggedel, babybilstol, stelleveske, myggnetting, regnbeskyttelse

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Enkel“, „Mobilt“ og „Intelligent“

Med prioriterte mål om å gjøre det mer komfortabel for foreldre og barn når det er en hel uoppdaget verden som skal berøre våre sanser. Kinderkraft tilbyr «bueno» produkter som kombinerer innovative løsninger med utsøkt kvalitet og moderne design til hyggelige priser for alle og enhver.

Enkel

Kinderkraft høystol og vippestoler er en av de tidløse møbler kinderkraft tilbyr, som vil vare i mange år. Deres løsninger fokuserer på utvidet bruksområde når barn vokser fort i deres første leveår. Høy-stolen kan enkelt bli et hjelpemiddel som bidrar til mange minnerike øyeblikk der familien nyter god mat sammen. Reiseseng som dere kan bruke som ekstraseng ved besøk, reiser og turer til mange flotte steder. Vippestol med tidløs treverk, miljøvennlig stoff og behagelige sitte & ligge posisjoner som vil få enhver til å sove på kort tid.

Mobilt

Barnevogn - kombivogner og reisesystem med diverse utstyr, blant annet for å fornye barnevognen stil og farger, eller 2 i 1 kombivogn som kan brukes ved deres særskilte behov. Bilstoler som kan brukes i mangfoldige år, i ulike vektklasser. Sykkelmoduler som både barn og foreldre kan utnytte i det fulle uten kompromiss over barns sikkerhet i trafikken. Sikkerhet er såfremt en egenskap Kinderkraft setter svært høyt i deres selvpålagte instruks, med fokus som er upåklagelig.

Inteligent

Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normer og regler helt ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg består av blant annet av mange utvalg av modeller, moduler og løsninger som garantert vil hjelpe til i hverdagen for alle barnefamilier.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Kinderkraft Moov 3 in 1 Kombibarnevogn marineblå
4.5
371 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 278
 
4 stjerner
| 77
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 5
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Kinderkraft Moov 3 in 1 Kombibarnevogn marineblå
Kinderkraft Moov 3 in 1 Kombibarnevogn marineblå
3929 kr