Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Kinderkraft Barnestol Fini grå
Variant:
 • Kinderkraft Barnestol Fini grå
 • Kinderkraft Fini høystol mørk grå

Pris
1634 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A249649

EAN: 5902533902903

Kinderkraft Barnestol Fini grå
Fini er utstyrtmed en 5-punktssete, som er tiltenkt små barn ved mating. Når barnet blir eldre er det enkelt å fjerne denne. Stolen har også et justerbart, avtagbart brett, med en avtagbar overflate, som kan vaskes på 60°C i oppvaskmaskinen.

Barna kan vaske den veldig raskt og lærer flere nyttige ferdigheter. Som regel i den sjette Levemåneden, blir barnets kosthold utvidet med frukt og grønnsaker. Maten baserer seg ikke lenger bare på å forberede en melkeflaske. Småbarnet lærer sakte å spise selv. Derfor trenger det et egnet sted som ikke bare gir komfort under måltidet, men også gir barnet muligheten til å betrakte omgivelsene sine. Fini-stolen er en perfekt løsning, ikke bare for barn, men også for voksne, siden den dekker begges behov Det unike designet sørger for at Fini er en 2-i-1 høystol: En klassisk barnehøystol som på en rask og effektiv måte kan gjøres om til en bekvem stol for eldre barn. Fini vokser på den måten sammen med barnet ditt og kan brukes fra sjette levemåned til ca 5 årsalderen.

Design:
Fini er en stol som ikke bare utmerker seg med sin funksjonalitet, men også med sitt unike design, som følger de nyeste trendene innen interiørdesign i skandinavisk stil. Beina er av høykvalitets bøk og deler seg i to segmenter. Det første er utstyrt men en avtagbar fotstøtte for yngre barn, og det andre med anti-skli pads. Dette gir sikkerhet og stabilitet både ved større måltider ved et stort bord, og leking ved barnebordet. Den behagelige, brede sitteflaten er laget av mykt, praktisk kunstlær (PU) og er veldig lett å holde rent. Stolens rygglene har et spesielt grep, for enkel transport. I tillegg til dette kan stolen klappes sammen til en mindre størrelse og blir dermed enklere å lagre.

Andre produktegenskaper:
 • 2-i-1 høystol og praktisk, komfortabel stol for eldre barn.
 • Unikt design
 • Setet er laget av vaskbart materiale
 • Justerbart og avtagbart brett
 • Avtagbar fotstøtte
 • Setetrekket er lett å gjøre rent
 • Grep for en enkel transport
 • Stabile føtter av høykvalitets tre med anti-skli pads
 • Stoff av Kunstskinn
 • 5-punktssele
 • For barn i alderen ca 6 måneder til 5 år

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Enkel“, „Mobilt“ og „Intelligent“

Med prioriterte mål om å gjøre det mer komfortabel for foreldre og barn når det er en hel uoppdaget verden som skal berøre våre sanser. Kinderkraft tilbyr «bueno» produkter som kombinerer innovative løsninger med utsøkt kvalitet og moderne design til hyggelige priser for alle og enhver.

Enkel

Kinderkraft høystol og vippestoler er en av de tidløse møbler kinderkraft tilbyr, som vil vare i mange år. Deres løsninger fokuserer på utvidet bruksområde når barn vokser fort i deres første leveår. Høy-stolen kan enkelt bli et hjelpemiddel som bidrar til mange minnerike øyeblikk der familien nyter god mat sammen. Reiseseng som dere kan bruke som ekstraseng ved besøk, reiser og turer til mange flotte steder. Vippestol med tidløs treverk, miljøvennlig stoff og behagelige sitte & ligge posisjoner som vil få enhver til å sove på kort tid.

Mobilt

Barnevogn - kombivogner og reisesystem med diverse utstyr, blant annet for å fornye barnevognen stil og farger, eller 2 i 1 kombivogn som kan brukes ved deres særskilte behov. Bilstoler som kan brukes i mangfoldige år, i ulike vektklasser. Sykkelmoduler som både barn og foreldre kan utnytte i det fulle uten kompromiss over barns sikkerhet i trafikken. Sikkerhet er såfremt en egenskap Kinderkraft setter svært høyt i deres selvpålagte instruks, med fokus som er upåklagelig.

Inteligent

Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normer og regler helt ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg består av blant annet av mange utvalg av modeller, moduler og løsninger som garantert vil hjelpe til i hverdagen for alle barnefamilier.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Kinderkraft Barnestol Fini grå
5
1315 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1101
 
4 stjerner
| 184
 
3 stjerner
| 16
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 7
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Kinderkraft Barnestol Fini grå
Kinderkraft Barnestol Fini grå
1634 kr