KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
Variant:
  • KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
  • KidsBo barn glir VIVA hvit
  • KidsBo barn glir VIVA natur

Pris
3678 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298636

EAN: 4260525050102

KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
Din egen treglide - bevegelse og moro for små verdensoppdagere.
Knapt noe annet lekeapparat gir en så fascinasjon for barn som lysbildet. De kan okkupere seg med det i timevis og kan ikke få nok av å la vinden blåse rundt nesa når de glir ned. Å klatre på et mål på egenhånd, la seg falle og gli ned i et nytt eventyr er det største for små oppdagere i verden, og det er akkurat det de opplever med treskibben VIVA.

Det er et annet aspekt det er viktig for foreldre: både klatring på lysbildet og i lysbildet i seg selv trener småtes følelse av balanse og motoriske ferdigheter. Barnas lysbilde oppfyller den naturlige trangen til å bevege de små eventyrerne på en variert og svært underholdende måte. Så det er ikke bare moro, det hjelper også til å trene barnas evner og fremmer deres utvikling.

Det naturlige materialet som brukes - kombinert med fargen hvit hvis ønskelig - og det vakre designdesignet gjør lysbildet til en veldig spesiell møbel i ethvert hjem. Det overbeviser med høyeste kvalitet og best utførelse, flere limt ekte bjørkeved gir robusthet, stabilitet og lang levetid. Malingene som er brukt er spyttbestandig, giftfri og passer for barn.

Hver detalj er nøye gjennomtenkt. Sikkerhet er topp prioritet. Lysbildet er vippebestandig, og det er ingen skarpe hjørner og kanter der de små kan skade seg. To trinn, som er designet slik at barnet kan trå på dem med hele foten, sikrer en behagelig oppstigning og nedstigning. Det ergonomiske rekkverket gjør det lettere for barn å klatre på plattformen og gir dem ekstra stabilitet og sikkerhet. For foreldre gjør rekkverket det enkelt å flytte lysbildet fra et rom til et annet, eller kanskje til og med ut i hagen når været er fint og tørt. De ca. 114 cm lang glideflate med høye sidevegger gjør at barn kan gli trygt ned slik at ingenting står i veien for lykkelig glidemoro.

Barnas lysbilde er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner. Dens dimensjoner: ca. 148 lengde x 69 cm høyde og 48 cm bredde. Lysbildet kan enkelt monteres med det medfølgende verktøyet (unbrakon og 18 skruer) i noen få trinn. Vekt ca. 16 kg.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 148 x 69 x 48 cm
  • Farge: grønn, rød
  • Materiale: plast
  • Maks. bærevekt: 60 kg
  • Alder: Fra 2 år

Oppmerksomhetsfarge!
La aldri barnet leke med denne varen uten tilsyn.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
KidsBo barn glir VIVA natur / hvit
3678 kr