KAPLA byggeklosser - 200 deler
Bærekraftig -12%

Veil. pris¹
700 kr
Pris
617 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
83 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A149118

EAN: 0814647001005

KAPLA byggeklosser - 200 deler
Dendeløse tredimensjonale byggverk kan bygges med en enkel brikke uten forbindende eller festende brikker. Denne universalbrikken gir barnet handlingsrom og fritt utløp for fantasien. Leken hjelper barnet inn i en verden der geometri, fysikk, teknikk og matematikk er viktige elementer, samtidig som KAPLA hjelper til med blikk for former og volumer, kunst og arkitektur. KAPLA er et matematisk spill, et spill der man må tenke, reflektere logisk og bruke fantasien. Det øker kreativiteten og støtter utvikling av finmotorikk, strategisk tenkning og koordinasjon.

Barnet kan bygge med KAPLA både alene og sammen med andre. I tillegg velger barnet hvilken vanskelighetsgrad det vil legge seg på, og utvikler teknikker for å bygge alt som faller det inn. Disiplin i byggingen er også viktig her på lik linje med fantasien. Sosial og verbal kommunikasjon utvikles gjennom KAPLA. Konstruksjonene blir kommentert, presentert, diskutert i byggeprosessen, og kan utvikle seg til rollespill. KAPLA er et grenseløst spill og gir muligheter til og utfordrer alle aldersgrupper Eldre barn lager mer komplekse former og strukturer, som krever, og bygger større overblikk og tanker, og bedre koordinasjon. Leken utvikler seg med barnet og kan utvides.

Hendig boks med 200 KAPLA treplater med byggeinstruksjoner.

Detaljer:
  • Materiale: Pinjetre
  • I praktisk oppbevaringsboks
  • Innpakking: 38.9 x 38.9 x 30.0 cm
  • fra 36 måneder
Advarsel!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: KAPLA byggeklosser - 200 deler
5
1305 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1233
 
4 stjerner
| 65
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

KAPLA byggeklosser - 200 deler
KAPLA byggeklosser - 200 deler
Veil. pris¹ 700 kr
617 kr