JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm
JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm

JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm


Pris
1689 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A216464

EAN: 4009250025074

JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"En baby skal føle seg trygg og i gode hender i barneseng eller barnevogn. De myke, varme vatterte sengene fra Julius Zöllner gir en følelse av trygghet og velvære for små jordplanter. Julius Zöllner bruker pustende og temperaturutjevnende fyll til dynene, som er luktfrie og slitesterke. En dyne til en baby skal også være så lett å ta vare på som mulig. Alle Julius Zöllner-produkter er derfor vaskbare og egnet for tørketrommel. De vatterte sengene hele året er for øvrig spesielt praktiske.

Produktdetaljer:
 • Mål: bredde x lengde 100 x 135 cm
 • Omslag: ""fine 100"", 100% bomull, nedsikkert
 • Fylling: 90% dun, 10% fjær (klasse 1a)
 • Pustende og temperaturkompenserende fylling
 • tepper hele sesongen
 • Godt varmerett
 • Høyt bulkvolum
 • Passer for husstøvallergikere
 • Holdbart og lett å rengjøre
 • Stellråd: vaskbar opp til 60 grader, egnet for tørketrommel (forsiktig tørking)
 • Sertifisert i henhold til Öko-Tex Standard 100 - testnr. S07-0696 i FI Hohenstein
Materiell forklaring:
 • nomitisk skilt
  Er et internasjonalt registrert varemerke for Association of the European Bedpring and Bedding Industri og identifiserer sengetøy som er egnet for allergikere fra husstøvmidd. Det nedsikre stoffet fra Nomite-sengetøyet forhindrer dannelse og penetrering av husstøvmidd. Luften som er lagret i dun og fjær, varmes raskt opp og avkjøles like raskt under ventilasjon. Fuktigheten som absorberes under søvn, frigjøres umiddelbart tilbake i miljøet.
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

JULIUS ZÖLLNER

Komfort for hele familien

Komfort og sikkerhet til din baby, har høyeste prioritet for produktene til Julius Zöllner. Å få barn er en fantastisk, men også overveldende begivenhet i alle foreldres liv. Derfor har Julius Zöllner gjort det til sin oppgave å veilede dere gjennom de første og viktigste årene av barnets liv, med produkter av høyeste kvalitet og som er enkle å bruke. Det brede utvalget av kvalitetsprodukter og kombinasjonen av innovasjon og tradisjon har gjort Julius Zöllner til en av de største leverandørene av baby- og småbarnsprodukter i Tyskland, dette i løpet av selskapets over 55 år lange historie.

Høyest kvalitet

Produktene til Julius Zöllner er håndlaget i deres fabrikk i Bayern, akkurat som for over et halvt århundre siden. Kvalitet og bærekraft er meget viktig når det gjelder produkter for babyer og småbarn: Med produktene til Julius Zöllner kan du føle deg like trygg i alle situasjoner, akkurat som om det var i foreldrenes armer. Med det i tankene designer Julius Zöllner produkter med Oeko-Tex®-merket, der tekstilene kontrolleres strengt på grunnlag av internasjonale standarder. Denne sertifiseringen garanterer at produktene er fri for allergirisiko og ikke forårsaker hudirritasjoner.

Innovasjon og tradisjon

Hos Julius Zöllner er innovasjon og modernitet i perfekt harmoni med kvalitet og ikke minst tradisjon. For å garantere dette, samarbeider Julius Zöllner tett med barneleger og jordmødre. Slik oppsto for eksempel det tradisjonsrike produktet Dr. Lübbe-madrass by Julius Zöllner. med sin typiske trelagsstruktur og høyeste materialkvalitet. Konseptet ble utviklet av barnelegen Dr. Lübbe og har alltid vært ansett som en vellykket modell.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm
4.5
28 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm
JULIUS ZÖLLNER vattert seng for barn ned 100 x 135 cm
1689 kr