JULIUS ZÖLLNER Softy Folieomslagspute Schmusebär
Variant:
  • JULIUS ZÖLLNER Softy Folieomslagspute Schmusebär
  • JULIUS ZÖLLNER skiftematte Softy 75/85 cm - Safari grå
  • JULIUS ZÖLLNER Skiftematte Softy 75 x 85 cm - Hare og Ugle
  • JULIUS ZÖLLNER skiftende Softy matte pinnsvin 75 x 85 cm
  • +11

Pris
452 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A086684

EAN: 4009250608048

JULIUS ZÖLLNER Softy Folieomslagspute Schmusebär
Denne teksten er automatisk oversatt.
ZÖLLNER Softy Folie-innpakningsstøtte

Merkekvalitet fra huset Zöllner

Den slitesterke og lett å rengjøre Softy er dekket med ftalatfri film og fylt med myk polyesterfleece. Kanten er vattert på 3 sider og gir derfor et sikkert tak for babyen din når du bytter bleier. Filmen kan enkelt tørkes av med en fuktig klut for rengjøring.

Mål: 75 x 85 cm

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

JULIUS ZÖLLNER

Komfort for hele familien

Komfort og sikkerhet til din baby, har høyeste prioritet for produktene til Julius Zöllner. Å få barn er en fantastisk, men også overveldende begivenhet i alle foreldres liv. Derfor har Julius Zöllner gjort det til sin oppgave å veilede dere gjennom de første og viktigste årene av barnets liv, med produkter av høyeste kvalitet og som er enkle å bruke. Det brede utvalget av kvalitetsprodukter og kombinasjonen av innovasjon og tradisjon har gjort Julius Zöllner til en av de største leverandørene av baby- og småbarnsprodukter i Tyskland, dette i løpet av selskapets over 55 år lange historie.

Høyest kvalitet

Produktene til Julius Zöllner er håndlaget i deres fabrikk i Bayern, akkurat som for over et halvt århundre siden. Kvalitet og bærekraft er meget viktig når det gjelder produkter for babyer og småbarn: Med produktene til Julius Zöllner kan du føle deg like trygg i alle situasjoner, akkurat som om det var i foreldrenes armer. Med det i tankene designer Julius Zöllner produkter med Oeko-Tex®-merket, der tekstilene kontrolleres strengt på grunnlag av internasjonale standarder. Denne sertifiseringen garanterer at produktene er fri for allergirisiko og ikke forårsaker hudirritasjoner.

Innovasjon og tradisjon

Hos Julius Zöllner er innovasjon og modernitet i perfekt harmoni med kvalitet og ikke minst tradisjon. For å garantere dette, samarbeider Julius Zöllner tett med barneleger og jordmødre. Slik oppsto for eksempel det tradisjonsrike produktet Dr. Lübbe-madrass by Julius Zöllner. med sin typiske trelagsstruktur og høyeste materialkvalitet. Konseptet ble utviklet av barnelegen Dr. Lübbe og har alltid vært ansett som en vellykket modell.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: JULIUS ZÖLLNER Softy Folieomslagspute Schmusebär
5
2139 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1825
 
4 stjerner
| 268
 
3 stjerner
| 31
 
2 stjerner
| 8
 
1 stjerne
| 7
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.