10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm

JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm


Pris
605 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A229500

EAN: 4009250022950

JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Spedbarn bruker mesteparten av tiden sin på å ligge: enten i sengen, på bassinet eller i vuggen. Derfor er det så viktig å sørge for at du har riktig madrass. De små ryggene skal støttes optimalt. Julius Zöllner tilbyr deg et bredt spekter av veimadrasser og bassinettmadrasser. Kvalitetsmadrassene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og fasonger, slik at de også kan brukes i vogner eller barnevogner.

Barnevognmadrassen DR. LÜBBE PREMIUM tilbyr veldig gode liggende egenskaper på grunn av den førsteklasses 2-lags konstruksjonen og bruk av høy kvalitet, åpent porer og punktelastisk kaldskum. Den integrerte knottstrukturen sikrer bedre luftsirkulasjon på madrassoverflaten. Lyocell TENCEL & reg Fresh & Tørt funksjonelt deksel kombinerer maksimal pusteevne og høy fuktighetsabsorpsjon. Takket være den høye luftgjennomtrengeligheten tørker dekselet raskt og garanterer et optimalt soveklima til enhver tid mens du beskytter madrasskjernen.

Produktdetaljer:
 • Dimensjoner: bredde x lengde x høyde 32 x 75 x 6 cm
 • Materiale: kaldskum
 • Premium 2-lags konstruksjon, overside kaldskumbelagt profil / underside
 • Pekelastikk for optimal liggekomfort
 • Funksjonsdeksel Lyocell TENCEL® & Tør
 • Materialdeksel: 35% Lyocell (TENCEL & reg reg) og 65% polyester
 • Slitesterkt bomullsstoff på sidene og undersiden
 • Dekselet er avtakbart
 • Stellråd: dekk vaskes opp til 60 ° C, forsiktig vaskesyklus
 • Passer for allergikere
 • Sertifisert i henhold til Öko-Tex Standard 100 - testnr. S07-0696 i Hohenstein HTTI
 • Produsert i henhold til standarden DIN EN 16890: 2017
 • Laget i Tyskland
Materiell forklaring:
 • kaldskum
  Råvarer av høy kvalitet og en høy punktelastisitet gjør kaldskum til et førsteklasses materiale for madrasser. Kaldt skum er åpent og derfor mer pustende enn andre skum. I tillegg er det preget av høy holdbarhet og lang levetid. Kaldskum er miljøvennlig og spesielt egnet for allergikere.

 • Lyocell TENCEL & reg Fresh & Tørr
  Dette funksjonelle stoffet består hovedsakelig av naturlige cellulosefibre. Den silkemyke, glatte overflaten er spesielt enkel å rengjøre og puste. Lyocell er snill mot huden, myk og likevel holdbar. Takket være mikrofin fiberstruktur føres fuktighet raskt inn i fiberens indre og frigjøres like raskt tilbake i romluften. Lyocellfibre er mer absorberende enn bomull og er også holdbare. Med disse egenskapene garanterer dekslene en perfekt temperaturbalanse og et behagelig soveklima. Dekselet er avtakbart og vaskbart opp til 60 ° C i en skånsom syklus. (bestående av 35% Lyocell (TENCEL & reg reg) og 65% polyester)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

JULIUS ZÖLLNER

Komfort for hele familien

Komfort og sikkerhet til din baby, har høyeste prioritet for produktene til Julius Zöllner. Å få barn er en fantastisk, men også overveldende begivenhet i alle foreldres liv. Derfor har Julius Zöllner gjort det til sin oppgave å veilede dere gjennom de første og viktigste årene av barnets liv, med produkter av høyeste kvalitet og som er enkle å bruke. Det brede utvalget av kvalitetsprodukter og kombinasjonen av innovasjon og tradisjon har gjort Julius Zöllner til en av de største leverandørene av baby- og småbarnsprodukter i Tyskland, dette i løpet av selskapets over 55 år lange historie.

Høyest kvalitet

Produktene til Julius Zöllner er håndlaget i deres fabrikk i Bayern, akkurat som for over et halvt århundre siden. Kvalitet og bærekraft er meget viktig når det gjelder produkter for babyer og småbarn: Med produktene til Julius Zöllner kan du føle deg like trygg i alle situasjoner, akkurat som om det var i foreldrenes armer. Med det i tankene designer Julius Zöllner produkter med Oeko-Tex®-merket, der tekstilene kontrolleres strengt på grunnlag av internasjonale standarder. Denne sertifiseringen garanterer at produktene er fri for allergirisiko og ikke forårsaker hudirritasjoner.

Innovasjon og tradisjon

Hos Julius Zöllner er innovasjon og modernitet i perfekt harmoni med kvalitet og ikke minst tradisjon. For å garantere dette, samarbeider Julius Zöllner tett med barneleger og jordmødre. Slik oppsto for eksempel det tradisjonsrike produktet Dr. Lübbe-madrass by Julius Zöllner. med sin typiske trelagsstruktur og høyeste materialkvalitet. Konseptet ble utviklet av barnelegen Dr. Lübbe og har alltid vært ansett som en vellykket modell.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm
5
54 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 47
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm
JULIUS ZÖLLNER madrass til vogn Dr. Lübbe Premium 32 x 75 cm
605 kr