10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm
JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm

JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm


Pris
697 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A226745

EAN: 4009250022936

JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm
Små barn tilbringer det meste av tiden liggende: Enten i sengen, i barnevognen eller i vuggen. Derfor er det viktig å passe på at madrassen har riktig kvalitet. Den lille ryggen bør ha optimal støtte. Julius Zöllner gir deg et bredt sortiment av vuggemadrasser og madrasser til små senger Kvalitetsmadrassene finnes i forskjellige størrelser og former, og kan også brukes i for eksempel barnevogner.

Vuggemadrassen Dr. Lübbe Premium er laget i to lag av luftige, høykvalitets materialer og garanterer at babyen ligger behagelig. Den unike nuppestrukturen gir bedre luftsirkulasjon på madrassens overflate. Lyocell TENCEL Fresh & Dry funksjonstrekket lufter sideveis, og er transporterer varme og fuktighet effektivt. Dette gir barnet et optimalt miljø for søvn samtidig som det beskytter madrassens kjerne.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x lengde x høyde 40 x 90 x 6 cm
 • Materiale: Kaldskum med kuleprofil på oversiden
 • Materiale underside: Kaldskum
 • Ventilasjonsvev
 • Funksjonstrekket Lyocell TENCEL® Fresh & Dry
 • Materialet i trekket: 35% Lyocell (Tencel®) / 65% Polyester
 • Avtagbart trekk
 • Vaskeanvisning: Trekket kan vaskes ved 60 °
 • Egnet for allergikere
 • Öko-Tex Standard 100 Nr.S07-0696 in FI hohenstein
 • Produsert etter normen DIN EN 16890:2017
 • Produsert i Tyskland
Materialforklaring:
 • Kaldskum
  Høykvalitets råmaterialer og høy punktelastisitet gjør kaldskum til et prima materiale for madrasser. Kaldskum er åpenporet, og er derfor mer pustende en andre typer skum. I tillegg tåler det unikt høy belastning og har lang levetid. Kaldskum er miljøvennlig og spesielt godt egnet for allergikere.

 • Funksjonstrekket Lyocell TENCEL® Fresh & Dry
  Dette funksjonsstoffet består i hovedsak av naturlige cellulose-fiber Den silkemyke, glatte overflaten puster godt og er lett å vaske. Lyocell er hudvennlig, mykt, og likevel slitesterkt. Den mikrofine fiberstrukturen trekker fuktighet inn i fiberkjernen for så å sende den videre ut i luften i rommet. Lyocell-fiber er mer absorberende en bommul og har lang levetid. Disse egenskapene garanterer trekket en perfekt temperaturbalanse og et behagelig klima for søvn. Trekket kan tas av og vaskes på finvask ved 60°C. (består av 35% Lyocell (TENCEL®) 65% polyester)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

JULIUS ZÖLLNER

Komfort for hele familien

Komfort og sikkerhet til din baby, har høyeste prioritet for produktene til Julius Zöllner. Å få barn er en fantastisk, men også overveldende begivenhet i alle foreldres liv. Derfor har Julius Zöllner gjort det til sin oppgave å veilede dere gjennom de første og viktigste årene av barnets liv, med produkter av høyeste kvalitet og som er enkle å bruke. Det brede utvalget av kvalitetsprodukter og kombinasjonen av innovasjon og tradisjon har gjort Julius Zöllner til en av de største leverandørene av baby- og småbarnsprodukter i Tyskland, dette i løpet av selskapets over 55 år lange historie.

Høyest kvalitet

Produktene til Julius Zöllner er håndlaget i deres fabrikk i Bayern, akkurat som for over et halvt århundre siden. Kvalitet og bærekraft er meget viktig når det gjelder produkter for babyer og småbarn: Med produktene til Julius Zöllner kan du føle deg like trygg i alle situasjoner, akkurat som om det var i foreldrenes armer. Med det i tankene designer Julius Zöllner produkter med Oeko-Tex®-merket, der tekstilene kontrolleres strengt på grunnlag av internasjonale standarder. Denne sertifiseringen garanterer at produktene er fri for allergirisiko og ikke forårsaker hudirritasjoner.

Innovasjon og tradisjon

Hos Julius Zöllner er innovasjon og modernitet i perfekt harmoni med kvalitet og ikke minst tradisjon. For å garantere dette, samarbeider Julius Zöllner tett med barneleger og jordmødre. Slik oppsto for eksempel det tradisjonsrike produktet Dr. Lübbe-madrass by Julius Zöllner. med sin typiske trelagsstruktur og høyeste materialkvalitet. Konseptet ble utviklet av barnelegen Dr. Lübbe og har alltid vært ansett som en vellykket modell.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm
5
347 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 302
 
4 stjerner
| 41
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm
JULIUS ZÖLLNER Dr. Lübbe Premium vuggemadrass 40 x 90 cm
697 kr