12% via appen | 10% på nett
12% via appen | 10% på nett
På kategorien:
LEKER ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
Variant:
  • jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
  • jollein Gauze bleier 3-pak. Spot stormgrå 70x70cm

Pris
127 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A300190

EAN: 8717329357693

jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Mix & match

Det er en ting å vite hvilken stil du vil innrede barnas rom i. Men finn først de riktige produktene. Jollein vet hvor flott det er for mødre å kunne handle alt babyutstyret på et kjent sted. Derfor har jollein sørget for at alle temaene fra samlingene deres kan kombineres med hverandre. Det er en ting du ikke trenger å bekymre deg for.

Spot
Avslappet og varm

Gal på nøytrale farger med et uformelt trykk? Da er Spot-temaet akkurat tingen for deg. Tilgjengelig i mange gjenstander. Fra søvnsekker og muslinduk til småteppetepper og babyreder, alt i varm karamell og kule gråtoner med et lekent flekkutskrift.

Kjenner du allerede jolleins musselinbleier? De er uunnværlige i babysettet ditt. Du kan bruke dem til å tørke de små kjære etter B aden, som en burpduk, som et teppe i parken eller på stranden for å skifte babyen. Den myke teksturen gjør de hydrofile gasbindene veldig enkel å bruke.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomull
  • Kan vaskes opp til 60 ° C
  • Tørketrommel
  • I en praktisk 3-pakning
  • Mål ca. 70 x 70 cm

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

jollein

Ambisiøs Gründer

Det hele startet med konkurs, noen gamle stoffruller, en noe eldre DAF-lastebil og en ambisiøs gründer som ikke tok et nei for et nei. Året er 1973, tesktilfabrikken som gründer Wim jobber for går konkurs. Med 3 små barn og kone å forsørge, starter Wim en tanke som blir fort blir til handling. Der alle muligheter og hjelpemidler ble brukt og selskapet oppstod ut av askene til det eksisterende konkursboet.

Stilfull Start Med Jollein

Det nederlanske selskapet har i nesten 50 år, med barn og familier i fokus- produsert siden 1973 stilfulle, moderne kolleksjoner barnetøy. Baby- og barnetøy bør ikke se homogent ut, Jollein har flere forskjellige kolleksjoner som er med på å gjøre ditt barn om til en trendsetter. Med pastelfargede materialer i deres design, der du som forelder og deres barn garantert vil like å både se på og bruke. Fra barnesmekker, tepper, musselinbleier og soveposer- til stillfulle laken og sengetøy, det er ingenting Jollein har utelatt å tilby oss som forbrukere.

Harmoni & Komfort

Myke pastellfarger i perfekt harmoni som skaper hvilepuls i omgivelsene. Med Jolleins forskjellige kolleksjoner er du garantert mange memorable øyeblikk med din familie. Hver gang du tar et bilde av barnet ditt eller hele familien ilag, vil dere være med på å bringe frem Jollein kolleksjon i et positivt symbiotisk lys. Jolleins' ammeputer med ulike design- som er med på å gjøre amming mer komfortabel for mor, i tillegg til grafiske trykk er det også sessong-trykk på deres ulike stoff og modeller. I tillegg tilbyr Jollein også antrekk til de helt minste, og andre varer til deres barnerom i typisk hollandsk stil. Uansett hvilke produkt dere ønsker å ha er det garantert at hver enkel gjenstand, produkt er designet og produsert med det største oppmerksomhet for detaljer. Slik er det når deres varer er "hjemmelaget" og ikke masseprodusert. Selskapet har tenkt ut gode ideer og stiler for det du som forelder har behov for de første årene av barnets liv. Tross alt er dette en familiebedrift der egen erfaring og smak er satt i produskjon der du kan være relativ sikker på at ingen andre møter opp i samme tøy, med mindre de har like god smak som deg!

Bredde Av Produkter

Jollein tilbyr en mengde produkter, hos oss i pinkorblue.no. Vi oppfordrer deg som besøkende å utforske produktet og dets artikler: Soveposer til barnets hviletid, stellematteovertrekk, smekker i varme silikon fargetoner og bandanas' til de som sikler ekstra mye når melketenner er på vei. Gjenbrukbare servietter, og tørkeservietter for bleieskift til de som er så miljøvennlige som mulig, ønsked det å ha et mindre karbonavtrykk som mulig. Badekåper og bade-ponchoer med myk frotté som enkelt absorberer vann, innpakningstepper til deres behov, enten om det er til stellebord eller om dere finner andre bruksområder. Krypetepper i forskjellige størrelser og former.- Oppbevaringskurver av stoff til barnets aktivitetsleker eller bare som pynt, hva enn dere er på leting etter har Jollein noe for enhver smak.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
5
21 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
jollein Gauze bleier 3-pak. Spot kamel 70x70cm
127 kr