10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture Justerbar bæresele for barn
NYHET Bærekraftig

Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture Justerbar bæresele for barn


982 kr
Pris
897 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
85 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A441387

EAN: 0773554000160

Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture Justerbar bæresele for barn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Passer for barn fra 3,6 til 14,5 kg.
 • Det unike ergonomiske setet gjør bæreselen til den ideelle bæreselen fra spedbarnsalder til småbarnsalder
 • Bæreselen kan brukes på fire måter: med ansiktet inn (nyfødt), med ansiktet inn (spedbarn), med ansiktet ut (spedbarn som kan holde hodet uten hjelp) og på ryggen (småbarn).
 • De ekstra polstrede stroppene, midjebåndet som støtter korsryggen, den betryggende nakkestøtten og det ergonomiske setet er justerbare, slik at du kan gjøre flere justeringer som passer akkurat for deg og barnet ditt etter hvert som det vokser.
 • Laget av miljø- og babyvennlige materialer og stoffer
 • Ekstra polstrede skulderstropper for økt komfort
 • Den støttende nakkestøtten holder barnets hode på plass
 • Ergonomisk og barnevennlig sittestilling i M-form
 • Polstrede skulderstropper og bredt hoftebelte
 • Det justerbare hoftebeltet sørger for optimal passform med korsryggstøtte
 • Naturlig ergonomisk "M"-sittestilling som støtter barnet i riktig posisjon
 • Integrert regntrekk med oppbevaringslomme
Materiale og stell:
 • Materiale: fargestofffri bomull, hamp, skum (delvis laget av mais), resirkulerte sugerør og skall.
 • Vedlikeholdsanvisninger: Kan vaskes i vaskemaskin
Inkludert i leveransen:
 • 1 x Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture justerbar bæresele til babyen
 • 1 x Wonder smekke

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

INFANTINO

For Foreldre - Til barn

Uten unntak er alle foreldre hardt arbeidende mennesker, mødre og fedre høster av en avling som ikke mange "arbeidsplasser" kan skryte å avle fra. Stresset og ubehaget som vi til tider opplever, sene kvelder, tidlige morgener, netter med gråting, uforutsette hendelser som kan skje til enhver tidspunkt. Disse ubehagelige følelsene er glemt med hver lille fryd, latter og barnets neste oppnådde milestein. Med dette i hjertet og sjel ønsker Infantino å bidra til de gode tider der du som forelder med barn har uforglemmelige opplevelser sammen.

Lek & Lær

Har du en liten gutt eller jente hjemme som ikke klarer å slutte å bevege seg, eller en baby som er i en utviklingsfase der de tar på alt og smaker på det de kan gripe tak i? I denne tidlige fase der mange babyer har store utviklingsfremskritt, nærmer barnet seg en milestolpe som vi alle har erfart, dette er med på å utvikle de ny utviklede evnene våre som å gripe tak i ting, smake på og endringer i atferd. Av denne grunn er det viktig at barnets berøringssans blir stimulert riktig for deres utvikling, en baby lærer om miljøet de er i gjennom alle fem sanser. Her utvikles barnets oppfattelse av sine omgivelser som vi er med på å utvikle for dem. Å utforske og eksperimentere med gjenstander, materialer og teksturer er en naturlig tilnærming siden barnet ligger på mage/ryggen.

Sensoriske Leker & Sensory Series

Sensorisk stimulering ( berøring, temperaturregistrering, kroppsbevegelse og kroppsposisjon ) gir mange fordeler for de små, dessuten hjelper det rastløse barn og foreldre å kanalisere energi på aktiviterer som er nyttig for deres utvikling og vi gjentar oss: Kanalisering av overflødig energi er alfa omega. Sensoriske aktiviteter fremmer utviklingen og forbedringer av finmotorikk hos barn. Når barnet er rundt 6 mnd og kan sitte oppreist selv anbefales det å la barnet gripe, smake og røre. Samtidig bidrar det å sitte oppreist i et basseng også til økt styrke i korsryggen til barnet, og forsterker grovmuskelaturen deres. Noen av de mest produktive og spennende aktiviteter er å plaske i vann, med sensoriske byggesteiner, baller og kopper kan barnet holdes aktiv og kjenne alt som kommer med. Infantino har mange forskjellige sensoriske leker i deres Infantino Sensory series: krabbetepper og matter med ulike teksturer, tykkelser, farger og motiver. Lekeballer, lekeklosser og sensoriske figurer som stimulerer og belønner barnet når det berører lekene.

Våre toppselgere

Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture Justerbar bæresele for barn
Infantino Flip ™ 4-IN-1 Nature & Nurture Justerbar bæresele for barn
982 kr
897 kr