Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
kopier kode her:
MOTDA1066
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
howa® barnevogn
Pris
914 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A293223

EAN: 4027914060162

howa® barnevogn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Barn fra en alder av har mye å oppdage med babyvandreren ""min regnbue"". Babyvandreren er designet i Design en munter regnbue og kan spilles på alle kanter.

De fargerike tredetaljene i form av måne, sky, stjerne, etc. utfordrer dyktig de små synssansen og trener også deres evne til å gjenkjenne kontraster. For eksempel kan babyer føle og berøre tannhjul, motoriske løkker og et roterende regnbue-puslespill. I tillegg trener en morsom regnbue-labyrint og et marmorhjul de minste fine ferdigheter. Puslespillet med kjærlige tredetaljer fremmer også lekent babyens fingerferdighet og fingerferdighet. Et lite speil derimot, gir mye moro når du lager ansikter. Med kombinasjonen av en baby-rullator og lekeelementer, kan de små glede seg over et effektivt 2-i-1-leketøy. Takket være gummidekkene er de små stille og gulvbesparende når de er ute og går.

Det allsidige tremotoriske aktivitetsleketøyet for barn fra 1 år tilbyr mange lekeelementer som: Gearhjul, motorisk sløyfe, regnbue-puslespill, marmorhjul, speil, puslespill. hjulene. rullatoren er malt hvit med barnesikre farger og oppfyller de europeiske sikkerhetsstandardene for leker EN71. Baby Walker passer for barn fra 1 år.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 33 x 51 x 32 cm
  • Alder: fra 12 måneder
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under 12 måneder. Bruk under direkte voksenoppsyn."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

howa® barnevogn
howa® barnevogn
914 kr