Hamax Sykkelstol Caress med låsbar brankett Grå/Rød

Pris
1512 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A137881

EAN: 7029775530058

Hamax Sykkelstol Caress med låsbar brankett Grå/Rød
Den norske HTS gruppen er allerede en fjerde generasjons familiebedrift. HTS gruppen er dedikert til barnesikkerhet på veiene. Bedrift konseptet består av datterselskapene BeSafe (som byr på høykvalitets bilstoler med fokus på bakvendte monteringer), Etto (høykvalitets sykkelhjelmer for alle aldre), og produsenten av høykvalitet og spesielt trygge sykkelstoler Hamax.
HTS produktene har opplevd stor populæritet i Skandinavia. De siste årene har produktene også opplevd en økende trend i Tyskland.

Spesielt Caress kolleksjonen har blitt enda mer populær. Elegante og moderne utforminger gir høykvalitetsproduktene et eksklusivt utseende. Dette gjelder spesielt for Hamax Caress.

Caress - gjennom byen med eleganse og stil
Caress har vært ettertraktet helt siden presentasjonen. Den har et unikt design, og mange interessante egenskaper som har gjort den til en prisvinner. Vår toppmodell - unik i utførelse og design

Høydejusterbar ryggstøtte og sovestilling
Enten på vei til nærliggende barnehage eller på en lang sykkeltur - Hamax Caress tilbyr barnet ditt maksimal sikkerhet og komfort. Ryggstøtten til Careless er lett justerbar i høyden og tilpasser seg det voksende barnet. Når barnet sover, kan du dra nytte av den behagelige sovestillingen.
Dette sykkelsetet kan brukes så snart barnet ditt kan sitte på egenhånd oppreist. Maks lastevekt er 22 kg

Viktig: Vi anbefaler på det sterkeste at barnet ditt alltid transporteres på sykkelsetet med hjelmen på!Funksjoner:
 • Høyderegulerbar seteryggfunksjon
 • Justerbar sovestilling (20°)
 • Integrert polstring
 • Nytt system for fothvilere – kan justeres med én hånd
 • Nytt selesystem med skulderpolstringer – for økt komfort og en enklere tilpasning
 • Refleks på baksiden for bedre synlighet
 • Kan monteres på sykler med eller uten bagasjebrett
 • For barn over fylte ca. 9 mnd og med vekt opp til 22 kg
 • Sikker og enkel å montere
 • Låsbar festebrakett
Vær oppmerksom på at dette sykkelsetet kan brukes så snart barnet ditt kan sitte oppreist uten hjelp. Maksimal vekt er på 22kg.
Anmerkning! Vi anbefaler på det sterkeste at barnet ditt alltid transporteres på sykkelsetet med hjelmen på!

Montering på sykkelen:
 • Bak føreren
 • På rammerøret
 • Alternativ montering: kan også installeres på bagasjestativet med tilgjengelig adapter
 • For sykler med rørdiameter på 28 til 40 mm
 • Bredden på bagasjestativet opptil 150mm
Tekniske detaljer:
 • Mål: 38 x 95 x 29.5cm
 • Vekt: 4,6kg
 • UV-stabilisert materiale

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

hamax

Hamax - Glede På 2 Hjul

Det er så mye nytt å oppdage i verden for de minste! Sykkeltur er en spesielt god måte for hele familien å bli kjent med omgivelsene på en miljøvennlig måte og med masse frisk luft, for å ikke nevne god helse. Det synes også selskapet Hamax, som er en del av HTS-konsernet. Siden 1958 har Hamax vært dedikert til trygg sykkelglede for barn i naturen. De selger blant annet akebrett og bobsleder, men hovedfokuset ligger på sykkelseter for de minste. Fra selskapets hovedkontor i Moss koordinerer de produksjonen i Nederland og distribusjonen til en rekke land.

Sykle med stil og sikkerhet

Hamax tilbyr ulike modeller, og du vil garantert finne et sete som passer til dine behov. Hamax Sleepy er for eksempel et populært sykkelsete som scorer poeng på mange områder. Det er raskt og enkelt å montere, også på sykler uten bagasjebærer. Takket være en spesiell fjæring dempes rykkvise bevegelser på humpete veier, slik at ryggraden til din lille kjære ikke belastes unødvendig. På denne måten, og takket være den ekstra polstringen, sitter barnet ditt alltid komfortabelt. En lur er ikke langt unna - sykkelsetet er raskt justert og gir en behagelig sovestilling. Velg også mellom Hamax Caress eller Hamax Smiley. Caress vokser med barnet takket være høydejusterbarheten. Hvis sykkelturen tar lengre tid og det allerede begynner å bli mørkt ute, sørger refleksene på ryggen for at du blir sett i trafikken. Vær oppmerksom på at barnet ditt må kunne sitte oppreist på egen hånd før du setter det i et sykkelsete. I tillegg til sykkelseter omfatter Hamax' sortiment også eventuelle reservedeler til produktene. Det kan tross alt bli kaotisk i en husholdning med barn, og smådelene blir borte. Du trenger selvfølgelig ikke å kjøpe et nytt sykkelsete. I stedet kan du finne fotstropper, nye baklykter, sikkerhetsbelter eller en fotstøtte, til regnværsdager anbefaler vi regnponcho. Hvis sykkelen din ikke har en bagasjebærer, tilbyr Hamax også en slik, slik at du ikke trenger å klare deg uten sykkelsetet.

Husk Hjelm!

Husk også på at det er også påbudt å bruke hjelm på korte turer til butikken for å beskytte barnets hode, sjekk gjerne ut våre fargerike og hjelmer som vi tilbyr de minste. Våre hjelmer er ECE sertifisert og godkjent for bruk i EU/EØS.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Hamax Sykkelstol Caress med låsbar brankett Grå/Rød
5
938 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 790
 
4 stjerner
| 127
 
3 stjerner
| 18
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Hamax Sykkelstol Caress med låsbar brankett Grå/Rød
Hamax Sykkelstol Caress med låsbar brankett Grå/Rød
1512 kr