Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach

haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach


Pris
1625 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A344532

EAN: 9420060201888

haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach
Denne teksten er automatisk oversatt.
Samle, mate og lagre morsmelk enkelt og effektivt med verdens første 5-i-1-matesystem fra Haakaa. Med en enkel vri kan du bytte mellom alle de forskjellige tilbehøret. Brysthette-tilbehøret lar deg trekke ut morsmelk direkte i flasken, mateskjeen lar deg gi babyen din sin første grøt, drikkeflaske-tilbehøret hjelper barnet ditt til å drikke selvstendig og sakte bytte til en vanlig kopp, og takket være silikonlokkene kan melk, grøt eller snacks enkelt oppbevares i silikonkoppene.

Dette settet inneholder:
1 x 250 ml silikonbrystpumpe
Gjenoppfinnelsen av den berømte Haakaa brystpumpen. Den enkle og effektive Design av den velkjente Haakaa brystpumpen er beholdt, bare nå kan du trekke ut melken direkte i flasken takket være det nye systemet. Laget av silikon av matkvalitet. Denne kompakte pumpen er perfekt for alle situasjoner der du vil pumpe ut melk raskt og diskret, for eksempel på langdistanseflyvninger, i bilen eller bare hjemme!

1 x 160 ml silikonflaske
Haakaa-flasken er laget av silikon av matkvalitet, noe som gjør den uforlignelig myk og trygg for babyen din. Den er lett å holde, selv med små hender, og støtsikker, slik at babyen din kan lære å drikke selvstendig uten risiko for brudd. Flasken på 160 ml i dette settet har en langsom strømningsnippel.

1 x Flasketopp i silikon med automatisk sugerør
Drikkeflaskefestet er laget av 100% silikon og er derfor fint og mykt og fleksibelt. Så selv de mest aktive barna kan ikke skade seg mens de drikker. Det automatiske sugerøret er vektet i bunnen, slik at det alltid holder seg nedsenket i væsken og kan drikkes fra alle vinkler - selv når flasken er opp ned!

1 x Fôringsskje i silikon
Takket være mateskjefestet kan du gjøre Generation 3-flasken din til en slags klemmeflaske - slik at du kan gi babyen din sin første grøt eller for eksempel yoghurt veldig rent.

1 x Anti-kolikk-smokk i silikon - størrelse S (Slow Flow)
Med den myke anti-kolikk-smokken blir Generation 3-flasken din en trygg tåteflaske. Takket være den minste åpningen er denne smokken spesielt egnet for de første månedene. Den er laget av 100% silikon og har en naturlig, brystlignende form for å etterligne amming så nært som mulig.

1 x Anti-kolikk-smokk i silikon - størrelse L (variabel gjennomstrømning)
Med den myke antikolikk-smokken blir Generation 3-flasken din en trygg flaske. Den litt større åpningen er egnet for babyer fra 6 måneder. Den er laget av 100 % silikon og har en naturlig, brystlignende form for å etterligne amming så godt som mulig.

1 x silikonblomstlukking.
Den søte blomsten lukker brystpumpen sikkert. Så ingen melk lekker ut hvis pumpen velter, og melken er beskyttet mot forurensning.

2 x silikonlokk.
Ved hjelp av silikonlokkene kan Generation 3-flaskene enkelt forvandles til oppbevaringskopper. Morsmelk, væsker, snacks eller mat på farten, alt kan oppbevares i dem! De forsegler koppen lufttett, slik at innholdet holder seg friskt og beskyttet lenger.

2 x silikonringer
Silikonringene gjør det enkelt å skru de forskjellige tilbehørene på koppene, og gjør Generation 3-koppen til et 5-i-1-matingssystem!

2 x Flaskelokk i silikon
Flaskelokket til Generation 3 passer over flasken, mateskjeen og drikkeflaskeutstyret, og beskytter smokkene/skjeene mot forurensning - perfekt når du er ute og reiser!

Rengjøring og vedlikehold

Rengjør etter hver bruk. Vi anbefaler å rengjøre Haakaa silikonprodukter for hånd med varmt vann og såpe. Silikonet kan bli melkeaktig i oppvaskmaskinen. Ikke bruk aggressive blekemidler eller steriliseringstabletter. Steriliser Haakaa silikonprodukter etter hver bruk, helst i en dampsterilisator eller ved å koke dem i varmt vann i 2-3 minutter. Ikke bruk UV-sterilisatorer, da de forkorter produktenes levetid.

Kontroller regelmessig at produktet fortsatt er helt intakt, og skift det ut hvis det viser tegn til skade. Ikke oppbevar produktet i nærheten av skarpe gjenstander. Oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys. Bruk kun myke svamper eller børster med myk bust til rengjøring (harde børster eller svamper kan skade silikonoverflaten). Hvis produktet kommer i kontakt med oppvaskmiddel, kan silikonet bli hvitt. Bruk artikkelen kun til det tiltenkte formålet. Skal kun brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
  • Fanger lett opp morsmelk med naturlig sugeeffekt
  • Laget av medisinsk silikon av høy kvalitet
  • Enkel og effektiv oppsamling av morsmelk
  • Ingen ledninger, ingen batterier
  • Kompatibel med alle Generasjon 3-tilbehør/tilbehør
  • Liten, praktisk og lett å ta med seg
  • Passer til alle bryststørrelser/former
  • Kan steriliseres i dampsterilisator, mikrobølgeovn eller kokende vann
  • Fri for BPA, PVC og ftalater

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach
haakaa® Brystpumpe, generasjon 3 Premium-sett peach
1625 kr