haakaa® ammehette, nyskapende rund
Pris
252 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A345372

EAN: 9420060201741

haakaa® ammehette, nyskapende rund
Denne teksten er automatisk oversatt.
Brystvorteskjoldet er en av de første som er laget av 100 % myk silikon og har en litt forlenget sugespiss, som gir litt mer plass mellom brystvorten og babyens munn. Hvis babyen din biter, trekker seg unna, du har omvendte/flate brystvorter eller såre brystvorter kan du fortsatt amme godt og uten ubehag takket være ammehetten. Hetten festes enkelt til brystet, og lar begge hendene være frie til å ta vare på deg og babyen din. Takket være Haakaa brysthette kan mange mødre nyte de fantastiske aspektene ved amming uten smerte eller ubehag. Denne varen er designet for mødre som ikke klarer å amme på grunn av såre, sprukne brystvorter. Hetten skal kun brukes midlertidig. Når brystvortene har kommet seg, bør ammingen fortsette uten hetten. Hvis du bare opplever mildt ubehag mens du ammer, anbefaler vi å bruke den tradisjonelle ammehetten for å beskytte brystvortene.
Inkluderer 1 hette inkludert en beskyttende oppbevaringsveske.

Rengjøring og stell

Vask ammehetten før og etter hver bruk. Selv om den tåler oppvaskmaskin, anbefaler Haakaa å vaske kjeglen med varmt såpevann, skylle godt og deretter la den tørke. Ikke bruk sterke midler som steriliseringstabletter eller blekemiddel. Brystskjoldet kan steriliseres i en dampsterilisator eller ved å koke dem i varmt vann i 2-3 minutter.

Sjekk regelmessig at ammehetten fortsatt er helt intakt og skift den hvis den viser tegn til skade. Overdreven strekking/trekking kan forårsake sprekker. Ikke oppbevar den i nærheten av skarpe gjenstander. Bruk kun myke svamper eller myke bustbørster til rengjøring (hard bust eller svamp kan skade overflaten på silikonet). Dette er ikke et leketøy. Bruk hatten kun til det tiltenkte formålet. Barn kan kveles på små gjenstander og bør alltid være under tilsyn. Oppbevar ammehetten på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys.

Produktdetaljer
  • Ekstra plass mellom brystvortene og sugespissen hindrer babyen i å bite brystvorten og lar brystvorten din komme seg raskt.
  • Formen på sugespissen gjør at babyen kan die i en naturlig rytme. Dette gjør det lettere, spesielt for de babyene som har problemer med å feste seg.
  • Capen fester seg til alle brystformer alene, og tillater to frie hender og kontinuerlig melkestrøm takket være det svake undertrykket.
  • Takket være den anti-kolikk-variable strømningsspissen kan babyen din drikke kontinuerlig uten å gispe etter luft, svelge luftbobler eller fare for kvelning fordi melken renner for fort. De spesielle sporene på ytterkanten gjør at hetten fester seg bedre under amming
  • Patentert design uten skjøter, hull eller hjørner
  • 100 % myk silikon
  • Fri for BPA , PVC og ftalater
  • Inkluderer 1 kjegle med en beskyttende oppbevaringsveske

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: haakaa® ammehette, nyskapende rund
4.5
14 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

haakaa® ammehette, nyskapende rund
haakaa® ammehette, nyskapende rund
252 kr