10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart

fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart


Variant:
 • fillikid Winter Footmuff Lhotse for Baby Car Seat Old Pink
 • fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart
 • fillikid Vinterfôr Lhotse til babyskinn Grå
 • fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete Galaxy
 • +2

Pris
638 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318928

EAN: 9120110463272

fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lhotse fotmuffe fra Fillikid er den perfekte oppvarmingsfellen på kalde dager. Enten i karet til barnevognen, i vognen eller i bilsetet i gruppe 0. Dens myke, myke korallfleece på innsiden komplementerer perfekt med det vannavvisende og motstandsdyktige technostoffet på utsiden og sikrer ved varmende hulfiberfylling at ditt lille solskinn ikke blir kaldt. Den brukervennlige åpningen på baksiden er egnet for 3-punkts og 5-punkts selesystemer.

Lhotse fotmuffe er ikke bare praktisk, den ser også stilig ut. Med den myke, avtagbare kragen i fuskepels gir den din barnevogn eller bilsete et spesielt utseende og er derfor mer enn bare et nødvendig tilbehør.

Produktdetaljer:
 • Universell passform for barnevognskar og spedbarn.
 • Passer til 3-punktssele og 5-punktssele
 • Innerstoff laget av myk korallfleece
 • Vannavvisende ytterstoff
 • Avtagbar krage i fuskepels
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde): 85 x 35 cm.
 • Materiale: 100% polyester
 • Innerstoff: 100% korallfleece
 • Vaskbar ved 30 ° C

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Fillikid er et innovativt selskap som produserer en rekke baby- og barneprodukter som sengetøy, bleieposer, lekematter, barnevognposer med mer. Fillikid har noe å tilby for enhver familie med babyer og småbarn: flasker, mobiltelefonholdere for foreldre på luftetur med barn og hund, smekker for å holde babyen din trygg og ren; komfortable bæreseler for lange turer; toaletttrenere for pottetrening; blant mange andre produkter. Alle produktene deres er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene i tankene.

Reisesengene til produsenten Fillikid, kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet, komfort og lav vekt! Fillikid er den perfekte følgesvennen for deres reiser, slik at du kan være forberedt på det viktigste ved å ha en trygg og komfortabel soveplass med deg til enhver tid. Våre reisesenger kommer med enkle justerbare innstillinger, størrelser bruksområder, du kan raskt flytte sengen fra liten og nett oppbevaringsplass til en ekstra seng på få minutter. Når du reiser med små barn, kan planlegging gjøre hele forskjellen på god nattesøvn. Innovative design gjør den perfekt for de som alltid er på farten og trenger en ekstra seng eller barneseng til barna under turer eller ferier som tar svært liten plass i oppbevaring, men som likevel tilbyr trygg og komfortabel søvn for den lille. Dens overlegne komfort kommer fra kjølig skum madrass med høy tetthet og utmerket ventilasjonssystem, som gir god søvn til deres barn uansett hvor det må være! Med Fillikid er det aldri ubehagelig å overnatte andre steder enn hjemme, det sikrer at mindre gode netter ikke trenger å være en del av reiseminnene deres.

Takket være hjul er sengene lett bevegelige, og justerbare bena og i høyden, kan den enkelt flyttes rundt hvor enn du ønsker å plasere den og oppbevares med stor letthet etter bruk. Dessuten tilbyr den rikelig med oppbevaringsplass for å oppbevare alle nødvendigheter som leker, puter og bleier, eller rett og slett for å holde junior på et sted mens du lager mat eller støvsuger. På toppen av det gir Fillikid reiseseng også enestående komfort mens de små sover med en overlege madrass som rulles sammen med lav vekt og liten bulk når den er sammenslått.

Med mange produkter som er bergnet for reise og tilpasningsdyktighet har Fillikid også andre "som slår alle rekoder" produkter som stellebord og tilbehør. Hovedfokuset deres er å gi mødre og fedre kvalitetsprodukter som kombinerer moderne design og pragmatiske funksjoner. Deres utvalg av stellebord tilbyr justerbare hyller, dype badekar, sklisikre stellematter for en tilfredsstillende og hygienisk løsning slik at både foreldre og barn føler seg komfortabel under bleieskift eller bad. Disse godt utstyrte produkter er for deg og dere som leter etter tilpassningsdyktig og lettvekts stellestasjoner for ditt barn. Stellebordene og deres forskjellige modeller kommer med justerbar aluminiumsramme som er suveren for enhver plassering. Den lette vekten gjør at foreldre enkelt kan flytte den mellom steder som er designert for eksekusjon av daglig liv, samt bruke den som et fleksibelt badekar når du reiser eller om dere ønsker generelt mer plass på badet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart
4.5
209 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 164
 
4 stjerner
| 37
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart
fillikid Winter footmuff Lhotse for baby bilsete svart
638 kr