10% på vogner & bilstoler
10% på vogner & bilstoler
Kopier rabattkoden:
10BB3649
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden
fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
Variant:
 • fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
 • fillikid Vinterfotpose Kinley marine
 • fillikid vinter fotpose Kinley grå
 • fillikid vinterfotpose Kinley rosé
 • +4

Pris
781 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A279255

EAN: 9120094651450

fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den ideelle følgesvennen på kalde vinterdager. Enten som en varmende fotpose på kalde dager eller et koselig setetrekk når det blir varmere - den klassiske modern stilen til fotposen harmonerer perfekt med nesten alle biler.

Kjenner du også til at fotposen stadig sklir i vognen eller barnevognen? Den spesielle, geniale L-formen på denne fotposen forhindrer at den glir bort og holder mye bedre og glir mindre enn vanlige fotposer.

Et praktisk deksel på baksiden gir ekstra støtte. Selvfølgelig kan fotposen brukes både i sittende og liggende stilling og gir alltid varm, komfortabel beskyttelse for barnet ditt. Takket være de integrerte beltesporene kan barnet også spennes fast i fotposen og dermed sørge for ekstra sikkerhet.

Den spesielle passformen er ideell for alle barnevogner, barnevogner og barnevognfester på barnevogner og holder deg koselig og varm med det behagelige innermaterialet.

Den fremre delen kan enkelt tas av med en toveis glidelås, slik at din kjære kan bruke den bakre delen som et deksel på varmere dager. Den bakre delen av fotposen er 105 cm lang og passer til alle standard barnevogner og barnevogner, der Kinley-fotposen kan vise sine fordeler i forhold til konvensjonelle fotposer, spesielt med de for tiden så populære barnevognene takket være den spesielle L-formen.

Produktdetaljer:
 • Innerfôr som er varmeregulerende og pustende
 • Vannavstøtende
 • Toppen kan rives av med glidelås
 • Kan brukes som setetrekk
 • Egnet for barnevogner, barnevogner og buggy's

Tekniske detaljer
 • Dimensjoner (lengde x bredde): 105 x 50 cm
 • Vekt: 0,7 kg
 • Yttermateriale: 100 % polyester
  Fôr: 100 % polyester
 • Kan vaskes ved 30 °C

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Fillikid er et innovativt selskap som produserer en rekke baby- og barneprodukter som sengetøy, bleieposer, lekematter, barnevognposer med mer. Fillikid har noe å tilby for enhver familie med babyer og småbarn: flasker, mobiltelefonholdere for foreldre på luftetur med barn og hund, smekker for å holde babyen din trygg og ren; komfortable bæreseler for lange turer; toaletttrenere for pottetrening; blant mange andre produkter. Alle produktene deres er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene i tankene.

Reisesengene til produsenten Fillikid, kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet, komfort og lav vekt! Fillikid er den perfekte følgesvennen for deres reiser, slik at du kan være forberedt på det viktigste ved å ha en trygg og komfortabel soveplass med deg til enhver tid. Våre reisesenger kommer med enkle justerbare innstillinger, størrelser bruksområder, du kan raskt flytte sengen fra liten og nett oppbevaringsplass til en ekstra seng på få minutter. Når du reiser med små barn, kan planlegging gjøre hele forskjellen på god nattesøvn. Innovative design gjør den perfekt for de som alltid er på farten og trenger en ekstra seng eller barneseng til barna under turer eller ferier som tar svært liten plass i oppbevaring, men som likevel tilbyr trygg og komfortabel søvn for den lille. Dens overlegne komfort kommer fra kjølig skum madrass med høy tetthet og utmerket ventilasjonssystem, som gir god søvn til deres barn uansett hvor det må være! Med Fillikid er det aldri ubehagelig å overnatte andre steder enn hjemme, det sikrer at mindre gode netter ikke trenger å være en del av reiseminnene deres.

Takket være hjul er sengene lett bevegelige, og justerbare bena og i høyden, kan den enkelt flyttes rundt hvor enn du ønsker å plasere den og oppbevares med stor letthet etter bruk. Dessuten tilbyr den rikelig med oppbevaringsplass for å oppbevare alle nødvendigheter som leker, puter og bleier, eller rett og slett for å holde junior på et sted mens du lager mat eller støvsuger. På toppen av det gir Fillikid reiseseng også enestående komfort mens de små sover med en overlege madrass som rulles sammen med lav vekt og liten bulk når den er sammenslått.

Med mange produkter som er bergnet for reise og tilpasningsdyktighet har Fillikid også andre "som slår alle rekoder" produkter som stellebord og tilbehør. Hovedfokuset deres er å gi mødre og fedre kvalitetsprodukter som kombinerer moderne design og pragmatiske funksjoner. Deres utvalg av stellebord tilbyr justerbare hyller, dype badekar, sklisikre stellematter for en tilfredsstillende og hygienisk løsning slik at både foreldre og barn føler seg komfortabel under bleieskift eller bad. Disse godt utstyrte produkter er for deg og dere som leter etter tilpassningsdyktig og lettvekts stellestasjoner for ditt barn. Stellebordene og deres forskjellige modeller kommer med justerbar aluminiumsramme som er suveren for enhver plassering. Den lette vekten gjør at foreldre enkelt kan flytte den mellom steder som er designert for eksekusjon av daglig liv, samt bruke den som et fleksibelt badekar når du reiser eller om dere ønsker generelt mer plass på badet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
5
166 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 136
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
fillikid Vinterfotpose Kinley Melange lys grå
781 kr