fillikid fotpose Manaslu Blue
Variant:
 • fillikid fotpose Manaslu Blue
 • fillikid fotpose Manaslu Pink
 • fillikid Vinterpose Manaslu Grey
 • fillikid Vinterfotsvette Manaslu Polyester cappuccino
 • fillikid Manaslu Amber Winter Footmuff

Pris
675 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A300036

EAN: 9120094658077

fillikid fotpose Manaslu Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
Kosete og fargerik gjennom den kalde årstiden

Vinterfoten Manaslu fra Fillikid ser virkelig ut. I vakre farger og med kjærlig design gjør han gråsesongen mer fargerik. Den kosete, falske pelskragen er avtakbar og gir vinterfoten en ekstra god følelse.

Med sitt vannavvisende ytre materiale og myke Coral Fleece innvendig, gir den optimal beskyttelse mot kulde og våt. Kjæresten din blir holdt varm og varm, uansett i hvilket vær du planlegger en tur.

Den øvre delen er fullstendig avtakbar, og så tilpasser foten seg fleksibelt til alle årstider, og den enkle feste tillater ikke lenger irriterende glid. Fotmuffen er 50 x 100 cm lang og passer for nyfødte og småbarn opptil 24 måneder og passer til alle barnevogner med 5-punkts sikkerhetsbelte.

produktdetaljer:
 • Fôr termostatregulerende og pustende
 • Vannavvisende
 • Glidelås rundt
 • Smussbeskyttelse inne
 • Glidelås toppdel
 • Kan brukes som setetrekk
 • Coralfleece innermateriale
 • Passer til barnevogner, barnevogner og barnevogner

Teknisk detaljer
 • Dimensjoner (lengde x bredde): 100 x 50 cm
 • Vekt: 0,7 kg
 • Vaskbar ved 30 ° C
 • Materiale: utside 100% polyester, innside 100% korallfleece

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Fillikid er et innovativt selskap som produserer en rekke baby- og barneprodukter som sengetøy, bleieposer, lekematter, barnevognposer med mer. Fillikid har noe å tilby for enhver familie med babyer og småbarn: flasker, mobiltelefonholdere for foreldre på luftetur med barn og hund, smekker for å holde babyen din trygg og ren; komfortable bæreseler for lange turer; toaletttrenere for pottetrening; blant mange andre produkter. Alle produktene deres er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene i tankene.

Reisesengene til produsenten Fillikid, kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet, komfort og lav vekt! Fillikid er den perfekte følgesvennen for deres reiser, slik at du kan være forberedt på det viktigste ved å ha en trygg og komfortabel soveplass med deg til enhver tid. Våre reisesenger kommer med enkle justerbare innstillinger, størrelser bruksområder, du kan raskt flytte sengen fra liten og nett oppbevaringsplass til en ekstra seng på få minutter. Når du reiser med små barn, kan planlegging gjøre hele forskjellen på god nattesøvn. Innovative design gjør den perfekt for de som alltid er på farten og trenger en ekstra seng eller barneseng til barna under turer eller ferier som tar svært liten plass i oppbevaring, men som likevel tilbyr trygg og komfortabel søvn for den lille. Dens overlegne komfort kommer fra kjølig skum madrass med høy tetthet og utmerket ventilasjonssystem, som gir god søvn til deres barn uansett hvor det må være! Med Fillikid er det aldri ubehagelig å overnatte andre steder enn hjemme, det sikrer at mindre gode netter ikke trenger å være en del av reiseminnene deres.

Takket være hjul er sengene lett bevegelige, og justerbare bena og i høyden, kan den enkelt flyttes rundt hvor enn du ønsker å plasere den og oppbevares med stor letthet etter bruk. Dessuten tilbyr den rikelig med oppbevaringsplass for å oppbevare alle nødvendigheter som leker, puter og bleier, eller rett og slett for å holde junior på et sted mens du lager mat eller støvsuger. På toppen av det gir Fillikid reiseseng også enestående komfort mens de små sover med en overlege madrass som rulles sammen med lav vekt og liten bulk når den er sammenslått.

Med mange produkter som er bergnet for reise og tilpasningsdyktighet har Fillikid også andre "som slår alle rekoder" produkter som stellebord og tilbehør. Hovedfokuset deres er å gi mødre og fedre kvalitetsprodukter som kombinerer moderne design og pragmatiske funksjoner. Deres utvalg av stellebord tilbyr justerbare hyller, dype badekar, sklisikre stellematter for en tilfredsstillende og hygienisk løsning slik at både foreldre og barn føler seg komfortabel under bleieskift eller bad. Disse godt utstyrte produkter er for deg og dere som leter etter tilpassningsdyktig og lettvekts stellestasjoner for ditt barn. Stellebordene og deres forskjellige modeller kommer med justerbar aluminiumsramme som er suveren for enhver plassering. Den lette vekten gjør at foreldre enkelt kan flytte den mellom steder som er designert for eksekusjon av daglig liv, samt bruke den som et fleksibelt badekar når du reiser eller om dere ønsker generelt mer plass på badet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fillikid fotpose Manaslu Blue
5
271 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 245
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fillikid fotpose Manaslu Blue
fillikid fotpose Manaslu Blue
675 kr