10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad
Variant:
  • FEHN Koala varmedyr -Australia
  • fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad

Pris
201 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A242011

EAN: 4001998068672

fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad
Denne teksten er automatisk oversatt.
Kosete leketøy med avtagbar varmepose for babyer og småbarn hjelper mot hodepine, spenning, ujevnheter og mye mer.

Enten det gjelder spenninger, hodepine eller som et lite sovehjelp, det søte oppvarmende dyret S barnepad fra Garden Dream s samling er allsidig og den perfekte kosete vennen. Interiøret kan enkelt fjernes takket være det praktiske borrelåsfestet og varmes opp i mikrobølgeovn eller ovn. Druefrøene hekker perfekt til babyens kropp, de gir jevn beroligende varme og beroliger & trøst de små i barneseng, babysete eller barnevogn. Varmeposen er lett å ta av - S barnepadekledningen er vaskbar ved 30 ° C og holder seg alltid frisk og kosete!
Ideell som gave til fødsel, dåp eller som bursdagsgave til babyer og småbarn.

produktdetaljer:
  • fylling av druefrø, avtakbart deksel
  • Alder: fra 0 måneder
< sterk> Tekniske detaljer:
    Mål: (høyde) 23 cm
  • Materiale: ytre materiale: velour, plysj: 100% PES innervesker: stoff: 65% PES, 35% CO fylling: 100% polyesterfibre
  • Stell: vaskbar ved 30 ° C

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad
5
157 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 133
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad
fehn ® Varmt dyr Garden Dream s S barnepad
201 kr