fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter
-10%

fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter


210 kr
Pris
189 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
21 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A002141

EAN: 4001998154436

fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det koselige saueteppet fra BabyLOVE-kolleksjonen vil sette et smil på ansiktet til selv de minste. Det gir komfort, varme og en følelse av trygghet og vil raskt bli babyens beste venn. Plassert ved siden av puten, koser den søte sauen seg raskt inn i hjertene til trøtte eventyrere. Med forskjellige kosete, myke materialer og kjærlige detaljer gjør den vennlige sauen en spesielt god figur. Den myke bitebiten med rillet struktur hjelper også babyen din med å få tenner.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 25 cm
  • Vedlikehold: kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

OBS!
Varen kan avvike fra bildet på grunn av minimale endringer.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter
5
113 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 94
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter
fehn ® Koseklut Baby Love sau Paul med myk biter
210 kr
189 kr