EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute

fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute


Variant:
  • fehn Cherry Stone pute ugle - Sleeping Forest
  • fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute

Pris
233 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A227395

EAN: 4001998064223

fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute
Denne teksten er automatisk oversatt.
En gang i hele verden kosete venner. pass på - nå blir det eksotisk! Den kosete koalaen og hans venn, anteateret, har satt seg ut fra den uendelige storheten i den australske outbacken for å erobre hjertene til små verdensutforskere. -vennlig alternativ til varmtvannsflasken. Den lar varmen fungere nøyaktig der den trengs og hjelper mot magesmerter og spenninger hos babyen din. Når den brukes kaldt, gir kirsebærsteinsputen en spesielt behagelig kulhet og hjelper mot insektbitt, svak solbrenthet, bulker eller hodepine. For oppvarming, kjøling og vasking kan dekslet åpnes bak med borrelås og kirsebærsteinsposen kan fjernes. Forkledd som søte puter, hjelper de din lille protégé å bli bedre.

For oppvarming, avkjøling og vasking kan dekslet åpnes på baksiden med borrelås og kirsebærsteinsposen. I motsetning til andre korn, er kirsebærsteiner relativt store og er derfor også egnet for fordelaktig massasje. De lagrer varmen i kjernen og slipper den gradvis hyggelig igjen. Plysjdyrdekselet kan vaskes ved 30 ° C (fjern kirsebærsteinsputen før bruk). Kirsebærsteinsputen kan rengjøres på overflaten med en fuktig klut.

Detaljer:
  • Kirsebærsteinspute Koala
  • Avtakbart deksel
  • Mål: ca. 18 cm
  • Materiale: Ytre (deksel): plysj. inner bag: stoff. fylling: 100% polyesterfibre
  • Stell: dekk vaskbart ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute
5
89 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 78
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute
fehn Australia Cherry Stone Pute Koala - varm og kald pute
233 kr