fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
Variant:
 • fehn Activity kuber - Funky Friends
 • fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
 • fehn ® Aktivitet-kube Happy Dino

Pris
169 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314639

EAN: 4001998054446

fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 0 måneder
 • Motorisk leke med hengende gripeelementer for babyens tidlige utvikling - læringskube for babyer og småbarn fra fødselen av.
 • Med den spennende læringskuben fra Sea Children-kolleksjonen vil babyen oppdage nye ting på en leken måte: Perleraslingen, den fargerike griperingen, den myke biteringen, det knitrende papiret, speilet og bjellen gir mange muligheter for å gripe, berøre og leke, og fremmer babyens oppmerksomhet og hånd-øye-koordinasjon på en leken måte.
 • Enten det er hjemme i barnesengen eller på farten i bæreselen eller barnevognen - takket være den praktiske C-ringen kan den allsidige stoffkuben med sjødyr enkelt festes hvor som helst, slik at den raskt blir barnets trofaste følgesvenn.
Mål og vekt:
 • Mål når den er satt sammen (lengde x bredde x høyde): 10 x 10 x 10 cm
Materiale og stell:
 • Materiale: velur, stoff med trykk, bouclé, nettingstoff, polyester
 • Vedlikeholdsanvisninger: Håndvask
Inkludert i leveransen:
 • 1 x fehn ® Activity -Cube sea barn

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
190 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
5
70 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 63
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
fehn ® Aktivitet -terning sjøbarn
169 kr