EverEarth Lekekjøkken, stort
Bærekraftig
EverEarth Lekekjøkken, stort
Pris
1442 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A281208

EAN: 6923619437576

EverEarth Lekekjøkken, stort
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med dette elegante leketøyet er moro garantert. Barn kan la kreativiteten løpe fri, prøve ut gode nye oppskrifter og lære på en lekende måte. Leken er egnet fra 36 måneder. Hver leketøy er underlagt de strengeste testene og er i samsvar med den europeiske standarden EN71. Hvert produkt i smårollingsserien Ever Earth er laget av 100% FSC-sertifisert tre. Fargene er vannbaserte og 100% sikre for babyen din.

Dette produktet trener følgende læringsfelt hos barn:

 • Tenkingsevne: Den logiske tanken om en barnet fremmes ved å oppmuntre barnet til å oppdage mønstre, symmetrier eller strukturer mens du leker. Barnet begynner å forstå hvordan ting fungerer og har en av de beste opplevelsene å leke med dem.

 • Finmotorikk: Dette leketøyet fremmer barnets følelse av berøring og forståelse og fremmer deres fingerferdighet. Barna får en følelse av fine bevegelser og egne hender. Ved å prøve ut ting, utforske objekter og oppfatte med alle sanser hjelper det barnet å utvikle sansene sine på lang sikt.

 • Gjenkjenne former: Ved å leke med forskjellige former og figurer, barnets forståelse av form fremmes, og samtidig forbedres barnets romlige fantasi og fine motoriske ferdigheter.

 • Hånd-øye-koordinering: Dette leketøyet fremmer hånd-øye-koordinering og hjelper deg med å utvikle barnets motoriske ferdigheter og kroppsbevissthet på lang sikt. Lekende lærer den å bruke hendene og fingrene mer dyktig.

 • Kreativitet og fantasi: Barn har en blomstrende fantasi. Ved å spille får de nye muligheter til å leve ut kreativiteten og la fantasien løpe fri. Takket være ideene og fantasien redesign barna på en lekfull måte verden.

 • Løse problemer: Å møte vanskelige utfordringer mens de leker hjelper barn å takle problemer. Selv i hverdagen blir det å løse problemer barns lek for dem. Å mestre disse utfordringene øker selvtilliten og fremmer læringsprosessen.

 • Bygg selvtillit: Ved å bringe inn ideene sine, utvikler barna en følelse av selvtillit. Mens de spiller, satte de seg oppgaver og utfordringer. Med hver utfordring mestret styrkes deres selvtillit. De lærer å kommunisere med andre og styrke sine sosiale ferdigheter.

 • Sosial kompetanse: Å dele erfaringer og ny kunnskap med andre er spesielt viktig for barnas utvikling. Barna lærer å løse konflikter gjennom lek og å forbedre sin muntlige kommunikasjon. De takler hverdagslige observasjoner og roller og forbedrer sine sosiale ferdigheter.

 • Stimulere oppfatninger: Ved å aktivere de forskjellige sansene, kan barn styrke sin oppfatning i en veldig tidlig alder. Dette sikrer på sin side nysgjerrige barn som er oppmerksomme på nye utfordringer.

 • Gjenkjenne tall: Å lære tall er barns lek med dette leketøyet. Den tidlige håndteringen av tall hjelper barna å oppnå stor læringssuksess gjennom lek.


 • Detaljer:
  • dimensjoner: 67,5 x 29,5 x 78 cm
  • Materiale: Bøk
  • Alder: fra 3 år
  akt
  Individuell feste eller Innpakningskomponenter kan utgjøre en kvelningsrisiko for små barn.

  rengjøringsinstruksjoner
  Bruk mild såpe og vann sammen med en fuktig klut for å rengjøre leken. Vindusrensere eller skuremelk riper i overflaten og skader leken.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: EverEarth Lekekjøkken, stort
4.5
18 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

EverEarth Lekekjøkken, stort
EverEarth Lekekjøkken, stort
1442 kr