emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
Bærekraftig
emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
Variant:
 • emma & noah teppe prikker Mynt 120 x 120 cm
 • emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
 • emma & noah sovepose 0,5 TOG med føtter
 • emma & noah sovepose 0,5 TOG med føtter

Pris
486 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A347331

EAN: 4260635093464

emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
emma & noah koseteppet er laget av 100 % naturlig bomull og spesielt mykt og kosete slik at babyen din føler seg trygg og trygg i enhver situasjon. Det tykke stoffet på teppet holder babyen din trygt varm innendørs og utendørs og puster samtidig behagelig. Emma & Noah-teppet er en allsidig tigerfølgesvenn som kan tas med overalt og fyller mange praktiske funksjoner i hverdagen: enten som beskyttelse mot vind og vær utendørs (f.eks. som teppe, pute eller parasoll i vognen), enten som en teppe i krybben, bæreselen, lekegrind eller vugge, enten som varmepute for svøtting, enten for svøping og rynking, enten for å holde og bære, enten for lek og kos, enten som en trøstende og kjent gjenstand som har en beroligende og avslappende effekt Vedlikeholdsinstruksjoner: Kan vaskes på 40 °C (allerede forhåndsvasket og dermed spesielt formstabilt).\tVielsei tigerledsager: det ekstra store emma & noah koseteppet passer for en rekke situasjoner. Som teppe og varmepute i vognen og barnesengen, til å svøpe, svøpe og bære, til lek og som koseklut til babyen din. Kosemykt og luftig: Koseteddet fra emma & noah er laget av 100 % best, naturlig bomull. For optimal velvære for babyen din er koseteppet behandlet spesielt mykt mykt.Varmt og pustende: Det tykke bomullsstoffet til koseteppet holder babyen varm og gir beskyttelse mot vind og vær, spesielt om sommeren. Samtidig er naturmaterialet også fantastisk pustende og absorberende. Nøye behandlet og forvasket: Våre kosetepper er behandlet med omhu og fokus på kvalitet, noe som gjør dem til en langvarig følgesvenn for deg og babyen din. De er allerede forvasket, så de holder formen selv ved hyppig vask. Søt design : Det fortryllende designet (ulike varianter tilgjengelig) gjør koseteppet også til et stilig tilbehør og en fin gave til nybakte mammaer og pappaer.

Produktdetaljer:
 • Sovepose leopard
 • Mål: 95 x 75 cm
 • Farge: grå
Material- og vedlikeholdsinstruksjoner:
 • Materiale: 100 % økologisk bomull
 • Vaskes ved 40°C
 • Ikke blekes
 • Tørketrommel

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
5
8 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
emma & noah koseteppe Leo Grey 95x75cm
486 kr