CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit

CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit


Variant:
 • CHILDHOME Mageveske På farten svart
 • CHILDHOME Bananpose På farten Teddy beige
 • CHILDHOME Bananpose On the go canvas khaki
 • CHILDHOME Bananpose On the go vattert svart
 • +3

471 kr
Pris
447 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
24 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330722

EAN: 5420007160937

CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
Denne fete bananbagen for CHILDHOMEmet On-The-Go er en virkelig må-ha for aktive foreldre. Denne spesialversjonen er supermyk takket være det trendy teddystoffet! Enten den bæres rundt midjen, over kroppen eller over skulderen, passer On-The-Go Teddy alle motebevisste foreldre som hånd i hanske! Det større rommet inneholder 2 separate rom, mens du kan oppbevare det nødvendige i frontrommet. Det er også et lite rom på baksiden med en magnetknapp hvor du for eksempel kan oppbevare telefonladeren.
Vesken er tilgjengelig i forskjellige farger.

Tekniske detaljer:
 • Farge: Teddy antikk hvit
 • Mål: 34 x 13 x 16 cm
 • Materiale: 100 % nylon
  • Sponset

   product_detail_ad

   Fraktinformasjon

   Levering:

   Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

   Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

   Merke

   CHILDHOME

   Childhome – Bredspektret & Kreativ & Lidenskapelig

   Det belgiske selskapet Childhome har produsert baby&barneprodukter i over 35 år!Med oppstart i en eldre model av kjøretøy full av babyvarer som kjørte fra butikk til butikk hver dag, dette resulterte i etterspørsel av deres varer som fort utviklet seg til storskala suksess. Familiebedriften utviklet seg fra foreldre til deres barn som ansatte og deres kjerneverdier med barnets behov i tankene. Denne suksessen kan ikke måles kun på årstall selskapet har eksistert, men med lidenskap i øyemed, familie, teamarbeid og kontroll over alle faser av deres produkters utvikling, fra en enkel tanke til utviklet materie er "hånd i hanske" kombinasjonen som gjør at Childhome idag er en av de ledende produsent og forhandler av baby-barneprodukter.

   Barnevogner & Tilbehør

   Childhome har spesialisert seg på større barnevogn for de som har behov for dette, enten om det er til foreldre med flere barn, barnehager eller dagmamma med flere barn å ta med på tur.Deres produkter er limousinen av barnevogner, med kapasitet til å transportere tre & fire barn på 6 måneder og oppover, med individuell vekt opptil 15 kg på hver av barna, med svingbare hjul integrert solskjerm og medfølgende regntrekk er dere klar for å cruise med selvtillit og kontroll. På selve turen ønsker vi å ha med oss alt av stelleprodukter, Childhome tilbyr deres varemerke: "Mommy Bag", med flotte farger og trendy look kan du være en del av Childhome familiens modeller

   Sikkerhet & Kvalitet

   Produkter som er designet av Childhome fokuserer på barnets trivsel og komfort i bruk, det brukes miljøvennlige materialer med varighet i tankene. Hensyn til de strengeste og høyeste sikkerhetsstandarder er en viktig del av deres prosess, med denne informasjonen kan du være sikker på å motta tidløs kvalitetsprodukter som ser bra ut i deres hjem uansett personlig stil.

   Barnerom

   Barnemøblements produkter som; babyseng, stellebord av ulike tresorter, disse vil smelte inn i ditt hjem og skape en varme og ikke stikke seg ut som en sår tommel. Dekorasjon til barnets soverom i form av oljemalerier av dyr fra den afrikanske savannen, speil og stumtjener til mor & far, høystol/matstoler i lekre naturligfargede tresorter med medfølgende bordplater og sitteputer vil gi deg en wow effekt som enn ikke kan la vær å se på. Vi anbefaler deg å ta en kjapp titt og kontakte vår kundeservice for veiledning og svar på evt spørsmål.

   Anmeldelser

   Kundebedømmelser: CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit
   5
   27 Kundeanmeldelser
    
   5 stjerner
   | 23
    
   4 stjerner
   | 3
    
   3 stjerner
   | 1
    
   2 stjerner
   | 0
    
   1 stjerne
   | 0
   Hva er eKomi?

   100% ekte kundefeedback

   Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

   Våre toppselgere

   CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit
   CHILDHOME Bananpose På farten Teddy gammel hvit
   471 kr
   447 kr