CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm

CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm


Variant:
  • CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm
  • CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 70 x 140 cm

Pris
1522 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A311640

EAN: 5420007143640

CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Madrassen Heaven ly Safe Sleeper fra Child home har et avtakbart trekk som kan vaskes ved 60 °C. Trekket på madrassen Heaven ly Safe Sleeper er laget av 100 % polyester og er pustende takket være den ultrafine stoffstrukturen. Kjernen i madrassen er laget av polyeterskum. Stoffet som brukes til dette har alle de essensielle hygieniske, antiallergiske og pustende egenskapene som en madrass trenger for å gi barnet ditt et rent, sunt og trygt sovemiljø.

Produktdetaljer:
  • Pustende
  • Avtakbart trekk
  • Vaskeanvisning: Trekket kan vaskes opp til 60 °C
  • Anti-mugg, antiallergisk, anti-bakterielt
Tekniske detaljer:
  • Farge: hvit
  • Dimensjoner: bredde x lengde x høyde 60 x 120 x 11 cm
  • Materiale kjerne: polyeterskum
  • Materiale trekk: 100 % polyester

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

CHILDHOME

Childhome – Bredspektret & Kreativ & Lidenskapelig

Det belgiske selskapet Childhome har produsert baby&barneprodukter i over 35 år!Med oppstart i en eldre model av kjøretøy full av babyvarer som kjørte fra butikk til butikk hver dag, dette resulterte i etterspørsel av deres varer som fort utviklet seg til storskala suksess. Familiebedriften utviklet seg fra foreldre til deres barn som ansatte og deres kjerneverdier med barnets behov i tankene. Denne suksessen kan ikke måles kun på årstall selskapet har eksistert, men med lidenskap i øyemed, familie, teamarbeid og kontroll over alle faser av deres produkters utvikling, fra en enkel tanke til utviklet materie er "hånd i hanske" kombinasjonen som gjør at Childhome idag er en av de ledende produsent og forhandler av baby-barneprodukter.

Barnevogner & Tilbehør

Childhome har spesialisert seg på større barnevogn for de som har behov for dette, enten om det er til foreldre med flere barn, barnehager eller dagmamma med flere barn å ta med på tur.Deres produkter er limousinen av barnevogner, med kapasitet til å transportere tre & fire barn på 6 måneder og oppover, med individuell vekt opptil 15 kg på hver av barna, med svingbare hjul integrert solskjerm og medfølgende regntrekk er dere klar for å cruise med selvtillit og kontroll. På selve turen ønsker vi å ha med oss alt av stelleprodukter, Childhome tilbyr deres varemerke: "Mommy Bag", med flotte farger og trendy look kan du være en del av Childhome familiens modeller

Sikkerhet & Kvalitet

Produkter som er designet av Childhome fokuserer på barnets trivsel og komfort i bruk, det brukes miljøvennlige materialer med varighet i tankene. Hensyn til de strengeste og høyeste sikkerhetsstandarder er en viktig del av deres prosess, med denne informasjonen kan du være sikker på å motta tidløs kvalitetsprodukter som ser bra ut i deres hjem uansett personlig stil.

Barnerom

Barnemøblements produkter som; babyseng, stellebord av ulike tresorter, disse vil smelte inn i ditt hjem og skape en varme og ikke stikke seg ut som en sår tommel. Dekorasjon til barnets soverom i form av oljemalerier av dyr fra den afrikanske savannen, speil og stumtjener til mor & far, høystol/matstoler i lekre naturligfargede tresorter med medfølgende bordplater og sitteputer vil gi deg en wow effekt som enn ikke kan la vær å se på. Vi anbefaler deg å ta en kjapp titt og kontakte vår kundeservice for veiledning og svar på evt spørsmål.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm
CHILD HOME Heaven ly Safe Sleeper Madrass 60 x 120 cm
1522 kr