10% på vogner & bilstoler
10% på vogner & bilstoler
Kopier rabattkoden:
10BB3649
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden
bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
Variant:
 • bugaboo Vinterfotpose Performance midtnatt svart
 • bugaboo Vinterfotpose Performance Dusty Grey
 • bugaboo Vinterfotsekke Performance Seaside Blå
 • bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
 • +3

Pris
2370 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A326162

EAN: 8717447144083

bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
Denne teksten er automatisk oversatt.
Passer fra ca. 6 måneder, når du bytter fra bæreseng til sete.

Ytterstoffet er laget av et slitesterkt, vannavstøtende stoff av høy kvalitet med vanntette glidelåser som vil beholde funksjonaliteten etter mange års bruk. Fordi det etisk produserte duninnlegget er uttagbart, kan du også bruke fotposen på varmere dager. Bugaboo Performance Winter Footmuff er et pålitelig, svært funksjonelt vintertilbehør som vil holde babyen din varm og tørr og komfortabel selv på de kaldeste, regnfulle dagene.

Slitesterk, vannavstøtende ytre materiale og justerbar hette seksjon.
Yttermaterialet til bugaboo Performance vinterfotsekken er laget av høykvalitets, slitesterkt og vannavstøtende stoff som beholder funksjonaliteten selv etter årevis med bruk i vått vær og etter flere maskinvask. Den justerbare hettedelen beskytter babyens hode mot kulde.

Downfylling fra etisk produksjon
Dette essensielle tilbehøret for kalde dager har en etisk hentet duninnsats som du kan fjerne når den blir varmere.

Reflekselementer og integrert skokant
Det innebygde skodekselet holder det rent inni. Så du trenger ikke bekymre deg for skitne sko når barnet ditt har lekt ute. Ulike reflekterende elementer gjør utforskningen din tryggere, slik at du kan ha det gøy uansett tid på døgnet.

Kompatibel med:
 • bugaboo Bee (2007- og 2010-modell)
 • bugaboo Bee 3, 5 og 6
 • bugaboo Buffalo
 • bugaboo Cameleon (2007-modell)
 • bugaboo Cameleon 3 og 3 pluss
 • bugaboo Donkey , Donkey 2 og 3
 • bugaboo Lnyx
 • bugaboo Fox , Fox 2 og 3
 • bugaboo Frog
 • bugaboo Gecko
 • bugaboo Runner
Produktdetaljer:
 • Vannavstøtende på utsiden, pustende stoff på innsiden.
 • Slitesterkt ytterstoff beholder funksjonaliteten etter mange års bruk, selv etter regn eller flere vaskinger
 • Nedfylt innsats fra etisk forsvarlige kilder, som kan fjernes på varmere dager
 • Kan brukes som setetrekk
 • Integrert hette med justerbar snøring, reflekselementer for økt synlighet
 • Innebygd skoklaff og toveis vanntett glidelås rs
 • Maskinvaskbar og lettstelt
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde): 97 x 47 cm li>
 • Vekt: 0,95 kg
 • Materiale 100 % polyester
 • Vaskes ved 30°C

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
277 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo Barnevogn Trendy & Chic

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland ut til hele hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært kvelifisert til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design har blitt omfavnet godt av foreldre over hele verden. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn for å tilpasse brukeren.

Vellykkede barnevognpakker for moderne familier

Flere modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey", "Fox", "Butterfly" og "Buffalo".Det finnes også et stort utvalg av Bugaboo tilbehør, fra Bugaboo fotsekk til ullseteunderlag, solseil og myggnettet til varme dager. Den praktiske koppholderen hjelper til med det praktiske for å holde barn og forelder hydrert.

Cameleon-modellen:

Er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell.Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen.Den har justerbar fjæring, vendbart og tilbakestillbart sete, roterende bærehåndtak og styre som kan foldes ned og justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon, skyv med en hånd, med jevn og myke svigner når du er på tur i byen, med et klikk kam du låse fremhjulene til mer røff terreng som sand & snø.

Bugaboo Bee 6:

Er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt, zoom zoom som en bie, rask og presis.

Bugaboo Donkey 5:

Er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn, enten om det er barn i samme alder eller om det er barn med noen år mellom. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i kun tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn & to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er en ekstrem lettvekter, plassbesparende i konstruksjon og manøvrerbar på tross av at det er rom for 2 barn, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo:

Er egnet for alle underlag takket være alle fire store gummihjul. hjulene takler sand, gjørme, stein eller snø uten noen utfordringer, dermed kan du kan ta vognen med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og er meget nett. Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Bugaboo Fox 5:

Ble lansert tidlig i 2021, med moderne farger og mulighet for fargekombinasjoner som kan tilpasses den enkeltes smak.Med sort aluminiumsramme og rette linjer, er ikke dette bare en praktisk og god barnevogn, men den også vakker i det urbane miljøet. Fox byr på oppdatert og enda bedre fjæring i hjulene, det gjør vognen til en drøm å trille med, både på asfalt og på skogsvei. Noe som sørger for en behagelig tur både for foreldre og barn.

Bugaboo Butterfly:

Er egnet for de som er på farten, med den unike foldemekanismen kan du pakke sammen hele reisevognen iløpet av noen få sekunder! Den er tilgomed godkjent som baggasje du kan ta med deg i flykabinen, lettvekter på 7,3kg er det lite som skal til for å stoppe vognen fra å bli med på den trygge reisen. Testet med 4000 kilometer på vognens odometer, med en vekt på 30 kilogram og kapasitet til å ha last på 8 kilo under barnets sete, enklere kan det ikke bli.

Reservedeler&Tilleggsutstyr:

Hos oss kan du få tak i deler som vil fornye deres vogn hvis vognen går i arv: nye hjul, nye ramme eller nye vognposer og kalesjer med moderne farge og fornyet tekstil. Du kan til og med benytte deg av koppholderen som tilbyes, hva mer trenger vi til en morgentur enn kaffe og godt humør? Solseil og paraply til den lille for å tilfredsstille de behov som bruksmiljøet deres krever av produktet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
5
21 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
bugaboo Vinterfotpose Performance Pine Green
2370 kr