10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden:
10PER8518
00
tim
00
min
00
sek
Til rabattkodeni
bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink

bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink


Variant:
 • bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink
 • bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Seaside Blue
 • bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Sunrise Red
 • bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Lemon Yellow

Pris
988 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342157

EAN: 8717447455882

bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den multifunksjonelle bugaboo solseilen med ventilasjonsvinduer til bugaboo Bee 5 tilbyr solbeskyttelse, beskytter mot insekter fra topp til tå og gir ekstra ventilasjon på varme og solfylte dager.
Det slitesterke stoffet er vann- og oljeavstøtende og har en UV-beskyttelse på 50+ (unntatt på de integrerte ventilasjonsvinduene), mens det finmaskede materialet slipper gjennom en kjølig bris. For enda bedre luftstrøm og enkel tilgang til barnet ditt kan du åpne glidelåsvinduet.

I tillegg kan solseilet plasseres for å gi optimal solbeskyttelse til enhver tid. Ekstra skygge tilbys av den integrerte solskjermen om nødvendig.

Produktdetaljer:
 • Beskytter barnet ditt: solseilen med ventilasjonsvinduer tilbyr 50+ solbeskyttelse og er vannavstøtende (unntatt nettingmateriale)
 • Utvidbar solseil: åpnes ganske enkelt med glidelås - for ekstra beskyttelse og optimal ventilasjon
 • Multifunksjonell solseil: gir solbeskyttelse, hode-til -tå insektbeskyttelse og ekstra ventilasjon på varme og solfylte dager
 • Glidelåsvindu for enkel tilgang og optimal ventilasjon
 • Gir solbeskyttelse og skygge
 • Riktig versjon for hver barnevognmodell
 • Uten solseil-stag og klips
 • 30° skånsom vask

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo barnevogner for trendy hverdagsbruk

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland over hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært i stand til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn.

Fire vellykkede barnevognmodeller for dagens familier

Totalt fire modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey" og "Buffalo". Det finnes også et stort utvalg av tilbehør, fra Bugaboo fotsekken til ullseteunderlaget eller solseilet til myggnettet eller koppholderen.

Cameleon-modellen er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell. Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen. Den har justerbar fjæring, et vendbart og tilbakestillebart sete, et roterende bærehåndtak og et styre som kan foldes ned og kan justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon.

Bugaboo Bee er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er den perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt.

Bugaboo Donkey-modellen er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i bare tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn eller to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er ekstremt lett, plassbesparende og manøvrerbar, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo er egnet for alle underlag takket være de fire store hjulene. Den takler sand, gjørme, stein eller snø uten problemer, så du kan ta den med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og står for seg selv.Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Våre toppselgere

bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink
bugaboo Solseil med ventilasjonsvinduer Breezy Bee Morning Pink
988 kr