bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White

bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White


Variant:
 • bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White
 • bugaboo Newborn sett Giraffe Tornado Grey

Pris
1230 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A410171

EAN: 8717447640387

bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Kan brukes fra fødsel til 6 måneder (maks. 9 kg)
 • Kombineres perfekt med høystolen Bugaboo Giraffe eller vippestativet (begge selges separat)
 • Sikkerhetsindikatorer viser om den er riktig festet
 • 5-punkts sikkerhetssele inkludert
 • Fest nyfødt satt til Bugaboo Giraffe slik at det nyfødte barnet kan delta i familiemåltider i samme høyde
 • Den koselige, ergonomiske kokongen lar dem slappe av - enten de spiser, leker eller bare ser på at verden går forbi
Mål og vekt:
 • Mål ved montering (lengde x bredde x høyde): 45 x 69 x 17,9 cm
 • Mål med barnestol (lengde x bredde x høyde): 64,1 x 53,7 x 86,4 cm
 • Produktvekt: 2,98 kg
 • Lastkapasitet: 9 kg
Material og pleie:
 • Ytre materiale: 90 % polyester, 10 % p olyamid (inkludert vannavstøtende C0-belegg).
 • Material innvendig fôr: 100 % polyester
 • Materialefyll: 100 % polyester og 100 % polyuretan
 • Vedlikeholdsinstruksjoner : Kan vaskes i maskin ved maks 30°C. Vaskes separat, ikke stryk og ikke tørketrommel. Rengjør beltespennen med en klut. Fjern ryggstøtten før vask. Følg alltid de nøyaktige rengjørings- og vedlikeholdsinstruksjonene i brukerhåndboken.
Kompatibilitet:
 • bugaboo Giraffe høystol
 • bugaboo Giraffe Rocker Frame
Inkludert i leveringen:
 • Alle de grunnleggende delene du trenger for å sette sammen ditt bugaboo Giraffe newborn-sett.
 • Overramme (med rygg)
 • Nedre ramme
 • 5- punktsele med hurtigspenne
 • Obs: Bugaboo Giraffe Rocker Frame er ikke inkludert i leveransen.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Bugaboo

Bugaboo Barnevogn Trendy & Chic

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland ut til hele hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært kvelifisert til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design har blitt omfavnet godt av foreldre over hele verden. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn for å tilpasse brukeren.

Vellykkede barnevognpakker for moderne familier

Flere modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey", "Fox", "Butterfly" og "Buffalo".Det finnes også et stort utvalg av Bugaboo tilbehør, fra Bugaboo fotsekk til ullseteunderlag, solseil og myggnettet til varme dager. Den praktiske koppholderen hjelper til med det praktiske for å holde barn og forelder hydrert.

Cameleon-modellen:

Er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell.Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen.Den har justerbar fjæring, vendbart og tilbakestillbart sete, roterende bærehåndtak og styre som kan foldes ned og justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon, skyv med en hånd, med jevn og myke svigner når du er på tur i byen, med et klikk kam du låse fremhjulene til mer røff terreng som sand & snø.

Bugaboo Bee 6:

Er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt, zoom zoom som en bie, rask og presis.

Bugaboo Donkey 5:

Er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn, enten om det er barn i samme alder eller om det er barn med noen år mellom. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i kun tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn & to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er en ekstrem lettvekter, plassbesparende i konstruksjon og manøvrerbar på tross av at det er rom for 2 barn, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo:

Er egnet for alle underlag takket være alle fire store gummihjul. hjulene takler sand, gjørme, stein eller snø uten noen utfordringer, dermed kan du kan ta vognen med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og er meget nett. Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Bugaboo Fox 5:

Ble lansert tidlig i 2021, med moderne farger og mulighet for fargekombinasjoner som kan tilpasses den enkeltes smak.Med sort aluminiumsramme og rette linjer, er ikke dette bare en praktisk og god barnevogn, men den også vakker i det urbane miljøet. Fox byr på oppdatert og enda bedre fjæring i hjulene, det gjør vognen til en drøm å trille med, både på asfalt og på skogsvei. Noe som sørger for en behagelig tur både for foreldre og barn.

Bugaboo Butterfly:

Er egnet for de som er på farten, med den unike foldemekanismen kan du pakke sammen hele reisevognen iløpet av noen få sekunder! Den er tilgomed godkjent som baggasje du kan ta med deg i flykabinen, lettvekter på 7,3kg er det lite som skal til for å stoppe vognen fra å bli med på den trygge reisen. Testet med 4000 kilometer på vognens odometer, med en vekt på 30 kilogram og kapasitet til å ha last på 8 kilo under barnets sete, enklere kan det ikke bli.

Reservedeler&Tilleggsutstyr:

Hos oss kan du få tak i deler som vil fornye deres vogn hvis vognen går i arv: nye hjul, nye ramme eller nye vognposer og kalesjer med moderne farge og fornyet tekstil. Du kan til og med benytte deg av koppholderen som tilbyes, hva mer trenger vi til en morgentur enn kaffe og godt humør? Solseil og paraply til den lille for å tilfredsstille de behov som bruksmiljøet deres krever av produktet.

Våre toppselgere

bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White
bugaboo Newborn sett Giraffe Polar White
1230 kr