12% i appen | 10% på nett
12% i appen | 10% på nett
Spar EKSTRA på:
Barnerom 🛏️
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
bugaboo Komfort søskenbrett Black
Pris
1430 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A203843

EAN: 8717447076476

bugaboo Komfort søskenbrett Black
Opplev en komfortabel tur med barnet ditt, der du ganske enkelt kan feste det nye Bugaboo Komfort-søskenbrettet med avtagbart sete på barnevognens ramme. Ganske enkelt, med to klikk. Vi har videreutviklet det populære originale Bugaboo søskenbrettet til Bugaboo Komfort, for å gi barnet ditt enda mer komfort Med brettets fleksible festemulighetene til høyre og venstre for midtposisjonen kan du nyte en ekstra beinfrihet når du går.

Bugaboo Komfort-søskenbrettet er utstyrt med den unike Bugaboo-fjæringen som sikrer en humpefri tur. Setet er så lett å montere og ta av at barnet selv kan bestemme om det vil sitte eller stå på turen. Når søskenbrettet ikke er i bruk kan det ganske enkelt vippes opp eller tas av. Bugaboo Komfort-søskenbrettet kan brukes med alle Bugaboo-barnevogner.

Produktdetaljer:
  • Søskenbrett til å stå på med (avtagbart) sete
  • Fleksibel posisjonering for mer beinfrihet på tur.
  • Lett og plassbesparende lagring når det ikke er i bruk.
  • Lett å klikke på og av med en adapter som kjøpes separat (følger ikke med leveringen av Bugaboo Bee 5)

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 48,70 x 31,70 x 13,50 cm
  • Vekt: 2,18 Kg

Tips:
  • Bugaboo Cameleon (Modell 2007) og Bugaboo Cameleon 3 (I kombinasjon med Bugaboo Cameleon 3-adapteren)
  • Bugaboo Bee (Modell 2010) og Bugaboo Bee 3 (I kombinasjon med Bugaboo Bee 3-adapteren) og Bugaboo Bee 5 (ingen adapter nødvendig).
  • Bugaboo Donkey og Bugaboo Buffalo (I kombinasjon med Bugaboo Donkey/Buffalo-adapter)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo barnevogner for trendy hverdagsbruk

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland over hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært i stand til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn.

Fire vellykkede barnevognmodeller for dagens familier

Totalt fire modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey" og "Buffalo". Det finnes også et stort utvalg av tilbehør, fra Bugaboo fotsekken til ullseteunderlaget eller solseilet til myggnettet eller koppholderen.

Cameleon-modellen er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell. Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen. Den har justerbar fjæring, et vendbart og tilbakestillebart sete, et roterende bærehåndtak og et styre som kan foldes ned og kan justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon.

Bugaboo Bee er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er den perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt.

Bugaboo Donkey-modellen er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i bare tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn eller to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er ekstremt lett, plassbesparende og manøvrerbar, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo er egnet for alle underlag takket være de fire store hjulene. Den takler sand, gjørme, stein eller snø uten problemer, så du kan ta den med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og står for seg selv.Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: bugaboo Komfort søskenbrett Black
4.5
262 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 202
 
4 stjerner
| 53
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

bugaboo Komfort søskenbrett Black
bugaboo Komfort søskenbrett Black
1430 kr