bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black

bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black


Variant:
 • bugaboo Bee High Performance regntrekk Black
 • bugaboo Cameleon High Performance regntrekk Black
 • bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black

Veil. pris¹
890 kr
Pris
826 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
64 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A218400

EAN: 8717447088004

bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black
Vi i Bugaboo designer produkter som gjør det lettere for deg å oppdage verden sammen med familien din. Været kan til tider være uforutsigbart - men vi er overbeviste om at det ikke vil stå i veien for eventyrene deres. Om det er regn, vind eller snø: Med Bugaboo High Performance-regntrekket er du forberedt på all slags vær.

Når været endrer seg må du handle raskt, så den lille kan ha det tørt og trivelig. Bugaboo High Performance-regntrekket er oppe på sekunder. Samtidig er det også kompakt og passer i små rom, så du alltid kan ha det med deg. Den 180° glidelåsen kan åpnes med en hånd, så du enkelt kan nå inn til barnet, ta det ut eller sette det inn i vognen.

Regntrekket har spesielt gjennomsiktige overflater så barnet kan se noe av verden på tross av det. Slik kommer det også mer lys inn i barnevognen, noe som er praktisk på skyfulle dager. Bugaboo High Performance regntrekket- så du garantert ikke blir forkjølet av været!

Produktfordeler:
Kompakte mål og enkel å feste på
 • Alltid beredt om været endrer seg.

Lett tilgang
 • Med den innovative 180° glidelåsen har du alltid en hånd fri til barnet.
Optimal sikt
 • Mer lys og uforstyrret utsyn for barnet

Produktdetaljer:
 • 180° glidelås: Lettere tilgang
 • Optimal sikt: Mer lys og et uforstyrret Utsyn
 • Refleksstriper: 180° synlighet i mørket og i dårlig vær.
 • PVC-fri: Dette regntrekket inneholder ikke PVC-holdige materialer, og er bedre for miljøet enn produkter som inneholder PVC.
 • Luftevindu av vevnetting: Optimal luftsirkulasjon.
 • Integrert veske for plassbesparende nedpakking.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 40 x 21 x 5 cm
 • Vekt: 0,42kg
 • Materiale: Eksteriør 1: 100% polyester, Eksteriør 2: 100% termoplastisk Polyuteran, PVC-fri
 • Vaskes separat ved 30°

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Bugaboo

Bugaboo barnevogner for trendy hverdagsbruk

Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland over hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært i stand til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn.

Fire vellykkede barnevognmodeller for dagens familier

Totalt fire modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey" og "Buffalo". Det finnes også et stort utvalg av tilbehør, fra Bugaboo fotsekken til ullseteunderlaget eller solseilet til myggnettet eller koppholderen.

Cameleon-modellen er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell. Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen. Den har justerbar fjæring, et vendbart og tilbakestillebart sete, et roterende bærehåndtak og et styre som kan foldes ned og kan justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon.

Bugaboo Bee er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er den perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt.

Bugaboo Donkey-modellen er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i bare tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn eller to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er ekstremt lett, plassbesparende og manøvrerbar, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

Bugaboo Buffalo er egnet for alle underlag takket være de fire store hjulene. Den takler sand, gjørme, stein eller snø uten problemer, så du kan ta den med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og står for seg selv.Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black
5
29 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black
bugaboo Donkey/Buffalo/Runner High Performance regntrekk Black
Veil. pris¹ 890 kr
826 kr