Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black
-14%

Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black


Variant:
 • bugaboo bærebag Bee 6 Komplett Grå Melange
 • Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black

3077 kr
Pris
2641 kr
Fri frakt*
Du sparer
436 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A307605

EAN: 8717447138525

Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Bugaboo Bee 6 bæreseng komplett inkluderer bæresengebase for å gi babyen din den støtten og komforten de trenger i løpet av de første månedene av livet. Den inkluderer også babydeksel, madrass, bleiehylster og adapter, slik at du enkelt kan feste dem til Bugaboo Bee 6. Du kan bruke dem fra det øyeblikket babyen din blir født.

Produktdetaljer:
 • Enkel å ta en tur uten å vekke babyen
 • Lett, selvstendig, lett å feste
 • Passer til den nye Bugaboo Bee³ og Bugaboo Bee + base
 • Bæreseng av Piqué-stoff med voksbelagt vinddeksel og flekker på sidene av bærevesken og på vinddekselet
 • Tekniske detaljer:
  • Kompakt todelt brettet (lengde x bredde x høyde): 94,7 x 35 x 14,5 cm
  • Brettet i ett stykke (lengde x bredde x høyde): 77 x 35 x 27,5 cm
  • Vekt: 3,45 kg
  • Madrassdeksel, innvendige og ytre deksler: 100% polyester
  • Trykkhåndtak: 100% PU-materiale i skinnutseende
  • Alle deksler kan vaskes i maskin ved 30 ° C
  • Skinnhåndtak i skinn: rengjør med en fuktig klut
  • Følg alltid nøyaktig rengjøringen og pleieinstruksjoner på etikettene
  Inkludert i leveransen:
  • Grunnleggende tresengetrekk
  • Grunnleggende treseng
  • Madrass
  • Vindtrekk
  • Adapter
 • Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Service

  Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

  Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

  Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

  Merke

  Bugaboo

  Bugaboo Barnevogn Trendy & Chic

  Bugaboo har levert vellykkede barnevognmodeller fra Nederland ut til hele hele verden siden 1999. Bugaboo barnevogner har vært kvelifisert til å hevde seg på markedet fra dag én takket være deres allsidighet, mange praktiske detaljer og moderne design har blitt omfavnet godt av foreldre over hele verden. De var de første vognene med et modulsystem. Barnevognene er også ekstremt plassbesparende samtidig som de tilbyr høyeste nivå av komfort og kvalitet, noe som gjør dem perfekte for moderne hverdagsliv i byen. Vognen kan gjøres om til en buggy og skyvehøyden kan justeres med noen få enkle trinn for å tilpasse brukeren.

  Vellykkede barnevognpakker for moderne familier

  Flere modeller er tilgjengelige fra Bugaboo: "Cameleon", "Bee", "Donkey", "Fox", "Butterfly" og "Buffalo".Det finnes også et stort utvalg av Bugaboo tilbehør, fra Bugaboo fotsekk til ullseteunderlag, solseil og myggnettet til varme dager. Den praktiske koppholderen hjelper til med det praktiske for å holde barn og forelder hydrert.

  Cameleon-modellen:

  Er den eldste av de velprøvde modulvognene og står for en designhistorie på mer enn 15 år, noe som har gjort den til en absolutt suksessmodell.Bugaboo Cameleon er spesielt allsidig og skjærer en fin figur i fotgjengerområdet så vel som på skogsstien eller i snøen.Den har justerbar fjæring, vendbart og tilbakestillbart sete, roterende bærehåndtak og styre som kan foldes ned og justeres i høyden. Bugaboo Cameleon er barnesetekompatibel og har en tohjulsposisjon, skyv med en hånd, med jevn og myke svigner når du er på tur i byen, med et klikk kam du låse fremhjulene til mer røff terreng som sand & snø.

  Bugaboo Bee 6:

  Er den urbane modellen av den praktiske barnevognen fordi den er ekstremt lett og plassbesparende. Den har en myk bæreseng og er perfekte følgesvennen fra fødsel til spedbarn. Enten det er styret som kan justeres i høyden, det uttrekkbare, vendbare og tilbakeleggbare setet eller firehjulsopphenget – Bugaboo Bee lar ingenting bli glemt, zoom zoom som en bie, rask og presis.

  Bugaboo Donkey 5:

  Er unik på grunn av sin allsidighet og er spesielt verdsatt av familier med flere barn, enten om det er barn i samme alder eller om det er barn med noen år mellom. Den kan enkelt konverteres fra en enkel monovogn til en duovogn og tilbake i kun tre enkle trinn. Den gir enten plass til ett barn & to barn i ulike aldre, eller den kan brukes som en praktisk tvillingvogn. Den er en ekstrem lettvekter, plassbesparende i konstruksjon og manøvrerbar på tross av at det er rom for 2 barn, noe som gjør den til en veldig populær allrounder.

  Bugaboo Buffalo:

  Er egnet for alle underlag takket være alle fire store gummihjul. hjulene takler sand, gjørme, stein eller snø uten noen utfordringer, dermed kan du kan ta vognen med deg nesten hvor som helst. Buffalo er også kompakt og plassbesparende, den kan brettes sammen i ett stykke og er meget nett. Bugaboo Buffalo er som de andre modellene også barnesetekompatibel.

  Bugaboo Fox 5:

  Ble lansert tidlig i 2021, med moderne farger og mulighet for fargekombinasjoner som kan tilpasses den enkeltes smak.Med sort aluminiumsramme og rette linjer, er ikke dette bare en praktisk og god barnevogn, men den også vakker i det urbane miljøet. Fox byr på oppdatert og enda bedre fjæring i hjulene, det gjør vognen til en drøm å trille med, både på asfalt og på skogsvei. Noe som sørger for en behagelig tur både for foreldre og barn.

  Bugaboo Butterfly:

  Er egnet for de som er på farten, med den unike foldemekanismen kan du pakke sammen hele reisevognen iløpet av noen få sekunder! Den er tilgomed godkjent som baggasje du kan ta med deg i flykabinen, lettvekter på 7,3kg er det lite som skal til for å stoppe vognen fra å bli med på den trygge reisen. Testet med 4000 kilometer på vognens odometer, med en vekt på 30 kilogram og kapasitet til å ha last på 8 kilo under barnets sete, enklere kan det ikke bli.

  Reservedeler&Tilleggsutstyr:

  Hos oss kan du få tak i deler som vil fornye deres vogn hvis vognen går i arv: nye hjul, nye ramme eller nye vognposer og kalesjer med moderne farge og fornyet tekstil. Du kan til og med benytte deg av koppholderen som tilbyes, hva mer trenger vi til en morgentur enn kaffe og godt humør? Solseil og paraply til den lille for å tilfredsstille de behov som bruksmiljøet deres krever av produktet.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black
  5
  7 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 7
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black
  Bugaboo Bee 6 Komplett Mineral Carcot Washed Black
  3077 kr
  2641 kr