Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue
Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue

Pris
2019 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A384378

EAN: 4000984707175

Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • i-Size /Størrelse: 100 til 150 cm høy, vekt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år
 • DISCOVERY PLUS er utviklet og produsert i Tyskland og oppfyller våre høyeste krav til komfort og sikkerhet på reise.
 • DISCOVERY PLUS er utviklet i henhold til den nye standarden i-Size og gir barnet ditt enda større sikkerhet. Våre nye ISOFIX kontakter gjør det enkelt og praktisk å montere stolen i bilen.
 • Den forbedrede seteoverflaten og de sjenerøst polstrede, myke stofftrekkene gir ekstra komfort, spesielt på lange reiser.
 • Takket være den slanke Design s kan opptil tre DISCOVERY PLUS-seter monteres i baksetet i en rekke bilmodeller.
 • Når du bytter sete mellom ulike biler, hjelper praktiske markeringer deg med å finne riktig innstilling med en gang. Systemet ISOFIX gjør monteringen enkel og sikker
 • I motsetning til våre konkurrenter produserer vi de fleste bilstolene våre i Tyskland. Dette garanterer ikke bare høyeste produksjonskvalitet - det forkorter også transportveiene og reduserer dermed miljøbelastningen betydelig.
 • Hodestøtten er utviklet for å være spesielt komfortabel for større barn. Den kan enkelt justeres til riktig posisjon
 • Takket være den slanke og kompakte Design kan opptil tre barneseter festes ved siden av hverandre i baksetet i mange biler.
 • Noen ganger kan det bli ganske kaotisk i bilen. Det er lett å søle noe å drikke eller få barnet til å bli dårlig av å kjøre, og derfor har vi klokelig nok utviklet et setetrekk som kan vaskes i maskin og som er lett å ta av.
 • Våre barneseter med ryggstøtte beskytter barnet på tre måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofter, spesielt ved en eventuell sidekollisjon. Samtidig sørger de øvre og nedre belteføringene for at bilbeltet er på riktig plass.
 • Ryggstøtten på barnesetet er justerbar. Dette gjør at du kan tilpasse den til vinkelen på bilsetet.
 • DISCOVERY PLUS har integrerte myke låsekoblinger som gjør det enkelt å koble den ene ISOFIX koblingen etter den andre til bilens festepunkter.
 • De myke låsekoblingene må alltid brukes i tillegg til bilens 3-punktsbelte for å gi optimal beskyttelse i tilfelle en ulykke.
Dimensjoner og vekt:
 • Dimensjoner (dybde x bredde x høyde): 42 x 44 x 63 - 83 cm
 • Dimensjoner i sammenfoldet tilstand (dybde x bredde x høyde): 46 x 45 x 68 cm
 • Høyde: 63 - 83 cm
 • Produktvekt: 5,9 kg
Inkludert i leveringsomfanget:
 • Britax Römer Discovery Plus
 • Bruksanvisning (tilgjengelig via QR-kode)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue
5
113 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue
Britax Römer Barnesete Discovery Plus Moon light Blue
2019 kr