15% på barnerom i OUTLET 🛏️
15% på barnerom i OUTLET 🛏️
Kopier rabattkoden:
15SLE5062
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent koden her
BERG Rally APX Gokart Red 3 Gears

BERG Rally APX Gokart Red 3 Gears


Pris
9409 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343234

EAN: 8715839082005

BERG Rally APX Gokart Red 3 Gears
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med BERG Rally vil du oppleve de vakreste eventyrene. Denne kule pedal-gokarten er solid og trygg. Selv i de skarpeste kurvene forblir den stabil på bakken. Utforsk verden med denne kule pedal-gokarten! Du trenger ikke å bekymre deg under eventyrene dine, for BERG Rally oppfyller alle sikkerhetskrav. Takket være BFR-systemet vil du suse rundt uten problemer. BERG Rally vokser med deg, så du vil ha glede av det i mange år framover.

Ratt og sete er justerbare slik at du kan nyte BERG Rally i mange år framover. Dette betyr at du alltid har den ideelle sittestillingen på din Pedal gokart. Setet er justerbart i tre posisjoner, slik at du alltid kommer til Pedal e. I tillegg er rattet til Rally trinnløst justerbart i høyden, noe som gjør det enkelt å alltid justere til riktig høyde. Så du kan suse rundt i nabolaget uten å bekymre deg!

BERG Rally er utstyrt med det unike patenterte BFR-systemet. BFR er forkortelsen for Break, Forward, Reverse (bremsing, forover, revers). BFR-systemet gjør det mulig å bremse med Pedal no og reversere umiddelbart etter stopp. Dette gjør BERG Rally ekstremt enkel og lett å kjøre!

Takket være de fire hjulene tilbyr BERG Rally utmerket stabilitet. Så du kan kjøre raskt og trygt selv gjennom trange svinger. Velte er praktisk talt umulig, siden det ikke er noe veltemoment.

BERG Rally er utstyrt med luftfylte dekk. Fordi disse dekkene har mindre rullemotstand og gjør det lettere å tråkke på pedalen, sykler du spesielt uanstrengt. Som et resultat sykler du også fortere, selvfølgelig.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 124 x 71 x 69 cm.
  • Materiale: stål
  • Bruk av barnevennlige og høykvalitets materialer
  • Passer både innendørs og utendørs
  • Oppmuntrer din barn å leke
  • Alder: Fra 3 til 8 år

    Sponset

    product_detail_ad

    Tilbehør

    Pris
    204 kr

    Fraktinformasjon

    Levering:

    Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

    Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

    Våre toppselgere

    BERG Rally APX Gokart Red 3 Gears
    BERG Rally APX Gokart Red 3 Gears
    9409 kr