15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
babyGo Sideseng Amila creme
Pris
2377 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A281734

EAN: 4260332054652

babyGo Sideseng Amila creme
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den smarte 2-i-1-løsningen for en god natts søvn. Amila samsovingsseng kombinerer fordelene ved en samsovingsseng med fordelene ved en vugge. Sengen passer for babyer opp til 5 måneder (0 til 9 kg). Ved første øyekast ser den enkle, hvite Amila-sengen ut som en modern vugge. Den er godt polstret og pustende takket være moderne nettingmaterialer, og lover høy sovekomfort for de aller minste. Den medfølgende madrassen bidrar også til dette. Det avtakbare og vaskbare trekket er, i likhet med alle andre materialer, spesielt testet av babyGO testet for helserisiko. Takket være vuggefunksjonen sovner selv urolige babyer raskt.

Amila kan gjøres om til en samsoving med bare noen få enkle trinn. Den festes fast til foreldrenes seng og gir et trygt og komfortabelt sted å sove rett ved siden av mamma eller pappa. Takket være seks høydeinnstillinger kan den enkelt tilpasses høyden på foreldrenes seng. Takket være de fire doble hjulene er barnesengen klar til bruk uansett hvor det er behov for den.

Amila samsovingsseng babyGO Amila samsovingsseng har mange bruksområder for barnet ditt. Den er praktisk i hjemmet og har en spesiell funksjon, nemlig en gyngefunksjon i sengebunnen som du kan bruke til å vugge barnet forsiktig i søvn. Også Design er gjennomtenkt og imponerer med sin bunnramme i bøketre.

Mer informasjon om produktet:
 • Sovesofa og vugge i ett
 • Med vuggemodus
 • Sengesiden kan åpnes og kobles til foreldrenes seng
 • Nettingvindu hele veien rundt for optimal luftsirkulasjon
 • Trekket kan tas av og vaskes i sin helhet
 • Pulverlakkert ramme av høy kvalitet tiger
 • Bunnramme av bøketre
 • Med fire dreibare, låsbare hjul for justering
 • Madrass og hjul er inkludert
Tekniske detaljer:
 • Mål (høyde x bredde x dybde): 74 til 88 x 103 x 55 cm
 • Madrassens mål: 84 x 48 cm
 • Vekt: 10 kg
 • 5-posisjons høydejustering
 • Madrasshøyde målt fra gulvet: 47 til 59 cm
 • Aldersanbefaling: Fra fødsel til 5 måneder (0 til 9 kg)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

BABYGO

BabyGo – Go Go Go

Babyutstyr skal først og fremst være like praktisk for store som for små, for babyGo er produktenes design utviklet ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Å bli forelder betyr ikke å gå på akkord med seg selv når det gjelder krav til god design, moderne materialer og funksjonell i bruk! babyGo lager moderne babyutstyr som oppfyller alle tilpassede krav og samtidig ser bra ut. Med et hypermoderne, omfattende sortiment i friskt design posisjonerer babyGo seg som et nytt livsstilsbabymerke.

Rett På Sak Ingen Tull

Møbler med tre-elementer, som barnestoler og sidesenger, er laget av massivt bøketre og skiller seg dermed ut fra det vanlige, fargerike plastoverskuddet som til tider kan være mange av. Et design med fingeren på pulsen som passer utmerket inn i ditt moderne, smakfullt innredete hjem. De fleste produkter fås i tre til seks forskjellige farger eller fargekombinasjoner, med andre ord er det nok variasjoner å velge mellom og mange fargekombinasjoner som vil passe ditt og deres smak.

Fyldig Portefølje Med Praktikalitet

babyGo tilbyr et bredt spekter av produkter, fra bæreseler, barneseter til bruk i bil, fra barnevogner til møblement som babyseng, barnestoler og lekegrind. Selskapet tilbyr også enkle lekeapparater til hagen, feks deres rutsjebane som passer godt stående på uteplassen så vel som inne. Mange små, gjennomtenkte detaljer gjør det enklere å være forelder: Forskjellige modeller av møblement "vokser" med barnet ditt takket være de høydejusterbare stolbeina og kan også brukes som krakk når barnet har vokst ut av "normal bruk". Babystolen "Homey" kan stå på sin buede base eller kombineres med barnestolen "Family" med rett adapter. Til ditt kjøretøy finnes det i tillegg til sittesystemer også oppbevaringssystemer som gjør det enkelt å få plass til de mange små saker som mamma og pappa trenger når de er ute og kjører, eller til korte pit stop der det er nødvendig med mat, drikke eller bleieskift. babyGo's barnevogner med luftdekk gjør det også mulig å gå på ujevne overflater som kan være humpete og ubehagelig å kjøre med plastdekk, uten mulighet for å endre trykket i dekket kan det være ubehagelig å kjøre over grus og stein. Tvilling-søskenvogn fra babyGo byr på mange ulike kombinasjonsmuligheter iht bruk, eksplisit bruk til tvillinger med 2 liggedeler, eller bruk til baby og noe eldre søsken med liggedel og sittedel slik at det ikke er behov for flere vogner til ulike alder på barna.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyGo Sideseng Amila creme
5
316 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 270
 
4 stjerner
| 37
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyGo Sideseng Amila creme
babyGo Sideseng Amila creme
2377 kr