Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur
Bærekraftig -43%
Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur

655 kr
Pris
371 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
284 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A32467800000003

EAN: 4010395788090

Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Perfekt for Power -lur om dagen og søte drømmer.
Spesielt i de første månedene av livet sover babyer fortsatt mye i løpet av dagen. De ukompliserte helårs soveposene av naturlige materialer er den nye ""Day dream er"" fra Alvi & reg.

Den nye Tracksuit er den komfortable treningsdrakten blant soveposene. Loungewear der babyen føler seg helt komfortabel.
Med ""Day dream ern"" laget av myke, hudvennlige materialer er det mye morsommere å legge seg - søte dagdrømmer og god søvn lar de små starte ettermiddagen full av energi.

Hamp: Bærekraftig og ressursbesparende, behagelig og uforgjengelig.
Den nye spesialstoffet Hamp natur tilbyr en spesielt hyggelig feel-good atmosfære. Hampfibrene er spunnet med organisk bomull og er fantastisk myk og kan bearbeides perfekt til et smidig strikket stoff. Hampfibre i hampen forhindrer varmeakkumulering om sommeren - og lagrer varme om vinteren. Luftlommene i de hule fibrene virker isolerende. I tillegg absorberer fibrene raskt fuktighet og transporterer det til utsiden. Ubehagelig svette bør unngås, og babyer skal hvile i et behagelig tørt soveklima.

Produktdetaljer:
  • Hele året sovepose
  • Sepcial Fabric Hemp nature (Hemp)
  • Rikelig med frihet å boltre
  • Lang sikkerhetsglidelås med hakebeskyttelse
  • Laget av koselig myk organisk bomull med hampfibre
  • Oeko-Tex Standard 100
  • TOG -verdi: 1,0
Materiale- og pleieinstruksjoner:
  • Materiale: 75% økologisk bomull, 15% hampfiber, 10% polyester.
  • Skånsom vask 40 ° C
  • Tørketrommel, redusert termisk
Hvilken størrelse er den riktige?
Kroppslengde - hode lengde + 10 cm.
Hvis din lille kjære er mellom 2 størrelser, gjelder alltid følgende: Voks ut, ikke våkne. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, da halsen ellers kan være for stor.

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG verdier til det optimale soveklimaet.
Riktig temperatur i barnesengen er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål blant foreldre om de riktige klærne: Er soveposen nok eller gjør gjeldende romtemperatur nødvendig med ekstra nattøy?
Denne TOG -verditabellen gir klarhet. TOG -verdien kan brukes til å bestemme tekstilers termiske motstand. Generelt, jo høyere TOG -verdien, desto varmere holder soveposen. Med denne oversikten vet foreldre nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og klær som vil gi babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappet babysøvn.

"

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur
Alvi ® Treningsdrakt Spesiell stoff Hamp natur
655 kr
371 kr